Advocaat bestuursrecht

Bent u het niet eens met een besluit van de overheid, dan staan de advocaten van Westland Partners u graag bij. 

BEL MIJ TERUG

Overheidsinstanties vaardigen regels en besluiten uit. Regelmatig conflicteren deze regels en besluiten (dus niet de overheidsinstanties zelf) met de belangen van ondernemers en particulieren. We adviseren u graag over allerhande bestuursrechtelijke aangelegenheden op het gebied van bestemmingsplannen, subsidies en (het aanvragen van) vergunningen. Ook voeren wij onderhandelingen met de overheid.

Verder richten onze werkzaamheden zich op het procederen over reeds genomen besluiten. Denk aan een bezwaarschriftprocedure bij het bestuursorgaan, beroep instellen bij de sector Bestuursrecht van de Rechtbank en hoger beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, de Centrale Raad van Beroep als ook het College van Beroep voor het bedrijfsleven.

Laat u terugbellen door een gespecialiseerde advocaat

Heeft u onze hulp nodig of heeft u vragen die u het liefst zo snel mogelijk beantwoord ziet? Laat dan uw contactgegevens hieronder achter. Onze bestuursrecht advocaten bellen u terug wanneer het u uitkomt, eventueel ook buiten kantoortijden.