Ga direct naar de inhoud.

Letselschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar de gevolgen kunnen soms aanzienlijk zijn, zowel emotioneel als financieel. Indien u ten gevolge van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, een medische fout,  een mishandeling, een sport- en spelsituatie o.i.d. letsel heeft  opgelopen en een derde hiervoor aansprakelijk is, kunt u de schade verhalen op deze derde.  Bovendien worden de kosten van bijstand door een advocaat vaak volledig vergoed door de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij.

De gevolgen van een ongeval, een mishandeling o.i.d. waarbij het slachtoffer letsel heeft opgelopen, zijn vaak ingrijpend. De focus van het slachtoffer ligt logischerwijs eerst op zijn/haar gezondheid en het herstel hiervan. Bijstand door een deskundig advocaat kan de financiële zorgen, die door het ongeval zijn ontstaan, uit handen nemen en ervoor zorgen dat het slachtoffer krijgt waarop hij/zij recht heeft.  Veel slachtoffers weten namelijk niet welke kosten voor vergoeding in aanmerking komen. Hierdoor worden legio schadeposten niet meegenomen en lijdt het slachtoffer naast de hinder en het ongemak van het letsel ook nog onnodig financiële schade. Bovendien betreft letselschade een rechtsgebied, waarbij diverse disciplines samenkomen. Kennis van zaken is essentieel, teneinde de juridische, financiële en medische aspecten van de zaak in ogenschouw te kunnen nemen. Een en ander in goed overleg met deskundige derden, zoals een medisch adviseur, een medisch specialist, een arbeidsdeskundige en/of een rekenkundige.

In geval van letselschade is het zaak de afwikkeling daarvan te laten regelen door een advocaat. Aan Westland Partners is Anja Snoek verbonden, die u bij de afwikkeling met raad en daad kan bijstaan en in dat kader een gedeelte van uw zorgen uit handen neemt. 


Uw specialisten

Letselschade

mr. Anja Snoek

Laat u terugbellen door een gespecialiseerde advocaat

Heeft u onze hulp nodig of heeft u vragen die u het liefst zo snel mogelijk beantwoord ziet? Laat dan uw contactgegevens hieronder achter. Onze letselschade advocaten bellen u terug wanneer het u uitkomt, eventueel ook buiten kantoortijden.

Deel deze pagina op:

« terug