Ga direct naar de inhoud.

Personen- en familierecht advocaat

De personen- en familierecht advocaat houdt zich bezig met disciplines die betrekking hebben op familiare zaken. Dat wil zeggen, alles wat te maken heeft met het huwelijk, een echtscheiding, de geboorte en de afstamming van personen. Wanneer u op zoek bent naar een echtscheidingsadvocaat of mediator, bent u dus feitelijk op zoek naar een specialist in personen- en familierecht. De enige discipline die hier ook betrekking op heeft, maar vaak als een apart vakgebied wordt gezien, is het erfrecht. Ook bij Westland Partners is dit, naast de personen- en familierecht advocaat, een losstaande specialisatie.

De cliënten van Westland Partners komen voornamelijk uit de driehoek-regio Westland, Den Haag en Rotterdam, maar ook buiten deze regio staan onze personen- en familierecht advocaten tot uw beschikking. Ook voor internationaal familierecht. Bijvoorbeeld wanneer een huwelijk in het buitenland is gesloten of wanneer verschillende nationaliteiten betrokken zijn bij een familiair geschil.


Uw personen- en familierecht specialisten

Hieronder ziet u de specialisten van Westland Partners die zich volledig richten op familierechtelijke zaken. Zij staan bekend om hun persoonlijke en laagdrempelige benadering, begrijpelijk taalgebruik, flexibiliteit en bovenal om hun expertise in dit vakgebied. Heeft u behoefte aan ondersteuning, advies of heeft u gewoon een vraag? Neem dan gerust contact op met één van onze personen- en familierecht advocaten.

Personen- en familierecht advocaat

mr. L.E. (Laura) Leunissen

Personen- en familierecht advocaat

mr. M.A. (Marije) Heeringa

Waarom een personen- en familierecht advocaat?

Een personen- en familierecht advocaat houdt zich bezig met een groot aantal materiële en immateriële persoonlijke belangen. Zaken waarbij goed onderbouwd advies van grote meerwaarde is of waarbij juridische ondersteuning van een gespecialiseerde advocaat zelfs noodzakelijk is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

De personen- en familierecht advocaten van Westland Partners helpen u o.a. bij:


Laat u terugbellen door een gespecialiseerde advocaat

Heeft u onze hulp nodig of heeft u vragen die u het liefst zo snel mogelijk beantwoord ziet? Laat dan uw contactgegevens hieronder achter. Onze personen- en familierecht advocaten bellen u terug wanneer het u uitkomt, eventueel ook buiten kantoortijden.

Deel deze pagina op:

« terug