Ga direct naar de inhoud.

De landelijke samenwerking van grotere notariskantoren

De afdeling notariaat van Westland Partners is aangesloten bij NICO (www.niconotarissen.nl), het landelijk netwerk van grotere notariskantoren. Binnen het samenwerkingsverband wordt juridische kennis gedeeld, gemeenschappelijk notariële diensten aangeboden en nieuwe notariële diensten ontwikkeld.

NICO: de kracht van het delen

NICO, opgericht in 1999, is een samenwerkingsverband van de grotere Nederlandse notariskantoren verspreid over Nederland. Een samenwerkingsverband op alle denkbare gebieden, maar altijd vanuit één basisgedachte: de kracht van het delen. NICO kantoren delen kennis, producten, innovaties en het netwerk waarin zij opereren.

De deelnemende kantoren hebben met elkaar gemeen dat zij hun onderneming op een kwalitatief hoog niveau wensen te voeren en in Nederland tot de meest gerenommeerde kantoren behoren.

Westland Partners: uw partner met landelijke dekking

De omvang van NICO biedt de cliënten van de aangesloten kantoren grote voordelen. NICO biedt een constante kwaliteit en een landelijke dekking. De deelnemende kantoren zijn verspreid over alle regio's van Nederland. Is uw organisatie op zoek naar een partner voor notariële dienstverlening in alle regio's van Nederland die een constante kwaliteit levert en waarmee u vaste afspraken kunt maken, dan is NICO uw partner.

Betrokkenheid die verder gaat dan alleen bij het hier en nu

De notariskantoren verbonden aan NICO vinden het niet alleen belangrijk dat het notariële vak wordt uitgeoefend op hoog niveau, zij wensen ook dat het notariaat in Nederland op een hoger niveau wordt getild. De leden van NICO zijn aangesloten bij of vervullen bestuursfuncties in de vaktechnische -en beroepsorganisaties van het Nederlandse notariaat.

Bekijk hier de video over NICO Notarissen.

Deel deze pagina op:


Heeft u een vraag, dan bellen wij u terug

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.