Ga direct naar de inhoud.

Een internationaal netwerk voor uw internationale belangen

Westland Partners is aangesloten bij het internationale netwerk van notarissen- en advocatenkantoren. Onder de naam LEXUNION (www.lexunion.com) hebben de zelfstandig opererende kantoren zich in 2002 verenigd. De kantoren verbonden aan LEXUNION stellen zich tot doel een hoge kwaliteit van dienstverlening aan te bieden, kennis te delen en voor elkaar open te stellen. Met 90 kantoren, waar ook fiscalisten aan verbonden zijn, staat dit internationale netwerk ook voor u open.

Voor ondernemingen en particulieren

De wereld wordt steeds kleiner. Steeds vaker heeft u te maken met internationale aspecten. Of het de onderneming betreft die zich internationaal beweegt of dat u als particulier bezittingen buiten Nederland heeft of erft, bij Westland Partners kunt u terecht voor uw notariële, juridische en fiscale vraagstukken. In samenwerking met één of meer kantoren verbonden aan LEXUNION zorgt Westland Partners dat u zich in Nederland en in het betreffende buitenland verzekerd weet van een kwalitatief goed kantoor met verstand van zaken.

Eén aanspraakpunt binnen Westland Partners

Of het nu gaat om internationaal ondernemingsrecht, vastgoed, personen- & familierecht of  erfrecht, u heeft contact met de specialist binnen Westland Partners. Deze specialist zorgt er voor dat uw vragen worden gedeeld met de specialist in het buitenland. Samen wordt het antwoord op uw vragen gevonden en bij u teruggelegd. Door uw vertrouwde specialist binnen Westland Partners.

Deel deze pagina op:


Heeft u een vraag, dan bellen wij u terug

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.