MVO Westland Partners

Duurzaam ondernemen is voor ons belangrijk. Dit uit zich in het WP Vitaal programma voor onze medewerkers, ons kantoorpand en onze maatschappelijke betrokkenheid.

WP Vitaal

Wij vinden het belangrijk dat er intern voldoende aandacht wordt gegeven aan onze medewerkers en dat zij gezond en goed kunnen werken. WP Vitaal is hiervoor in het leven geroepen. Via dit initiatief worden er tweewekelijks smoothies verzorgd, kun je sporten op kantoor en zijn er jaarlijks bijeenkomsten waarin onze kennis over gezondheid wordt bijgespijkerd. Kortom: wil je fit en vitaal aan het werk? Dan is er bij ons voldoende mogelijkheid middels het WP Vitaal programma.

IMG 6967

duurzaam Kantoorpand

Duurzaam ondernemen: daar werken wij graag aan mee. Zo hebben wij een CO2 neutraal kantoorpand, voldoende elektrische oplaadpalen en zijn er twee kantoorfietsen beschikbaar om in de pauze het centrum van Naaldwijk te bezoeken.

Foto duurzaamheid

maatschappelijke betrokkenheid

Naast duurzaamheid vinden wij maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk. Zo zijn wij partner van MVO Westland en sponsoren wij verschillende initiatieven. Ook bieden wij verschillende stageplaatsen voor MBO, HBO en WO studenten. Wij vinden het belangrijk om de kennis van ons vak te delen met de studenten en hun de ruimte te geven om verder te leren.

20140711 G101

Samenwerkingsverbanden

Wij participeren samen met de gemeente Westland, Vitis Welzijn, de Seniorenraad Westland en Rabobank Westland in 'De Lokale Alliantie Financieel Veilig Ouder Worden Westland'. Het doel is voorlichting geven aan professionele zorgverleners, vrijwilligers en ouderen over de risico’s, signalen en preventieve maatregelen die genomen kunnen worden om financieel misbruik onder ouderen te voorkomen. 

 

shutterstock 172192520