Ga direct naar de inhoud.

MVO

Stichting Nicolette

In korte tijd heeft Stichting Nicolette grote bekendheid verkregen in het Westland. Deze stichting maakt onder meer mogelijk dat kinderen met een beperking  de kans krijgen een dolfijn therapie te volgen. Belangeloos stond Westland Partners aan de wieg van deze stichting en werd het bestuur bijgestaan bij de opstart.
http://www.stichtingnicolette.nl/ 


Samenwerkingspartner van de G.A. van Poelje Academie

De G.A. van Poelje Academie richt zich op het versterken van het bestuur van maatschappelijke instellingen in de gemeente Westland. Deze doelstelling sluit uitstekend aan bij hetgeen waar Westland Partners voor staat. Niet voor niets is Westland Partners daarom samenwerkingspartner van deze bestuurderacademie.
www.gavanpoeljeacademie.nl


Actieve steun aan Greenport Xperience

Westland Partners is nauw verbonden aan het tuinbouwcluster. Het spreekt dan ook voor zich dat Westland Partners belangeloos haar steun geeft aan de Stichting Greenport Food & Flower Xperience. Deze stichting heeft tot doel de realisatie van een Greenport Xperience waarin de tuinbouwsector en het onderwijs zich gezamenlijk kunnen presenteren en profileren.
www.greenportxperience.nl


Electrische oplaadpaal

De verplichting heeft  Westland Partners op zich genomen om een bijdrage te leveren aan CO2-reductie. Bij een CO2-neutraal pand hoort dan natuurlijk ook een oplaadpaal voor elektrische en hybride auto’s. Dit oplaadpunt is gratis beschikbaar voor cliënten van Westland Partners. 


Pagina nummers