Ga direct naar de inhoud.

Rechtswinkel Westland opgericht

Stichting Rechtswinkel Westland is in maart 2015 opgericht door Westland Partners.
Rechtswinkel Westland is een initiatief van student Roel Valstar in samenwerking met Vitis Welzijn. 25 studenten en afgestudeerden gaan zich op vrijwillige basis voor de rechtswinkel inzetten. 

De Rechtswinkel Westland biedt de inwoners van Westland e.o. gratis vrijblijvend juridisch advies aan. Rechtswinkel Westland hoopt met deze dienstverlening op een laagdrempelige manier inwoners van juridisch advies te voorzien.

Het advies wordt verschaft door gedreven studenten en afgestudeerden die de studie Rechtsgeleerdheid volgen of hebben gevolgd. De studenten brengen daarmee hun kennis van de studie direct in de praktijk. U wordt geholpen door twee studenten die u persoonlijk te woord zullen staan. Waar nodig worden zij bijgestaan door ervaren juristen en/of advocaten van Westland Partners. Er wordt advies gegeven over vragen die gaan over arbeidsrecht, sociale zekerheid, consumentenrecht en huurrecht. De studenten en juristen van rechtswinkel Westland werken geheel onbezoldigd en zetten zich in om u van een gedegen advies te voorzien.

De rechtswinkel is elke maandag en donderdag van 19.00 tot 21.30 uur open. Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt.

Deel deze pagina op: