Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

De genomineerden voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs zijn bekend!

Op donderdag 21 november a.s. wordt opnieuw de MKB Westland Partners Ondernemersprijs uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. De afgelopen weken heeft u een Westlandse ondernemer kunnen nomineren voor deze prijs en de jury heeft zich over de aanmeldingen gebogen. »


Wie nomineert u voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs?

Het is weer zover: u kunt een Westlandse ondernemer nomineren voor de felbegeerde MBK Westland Partners Ondernemersprijs. Op donderdag 21 november a.s. wordt de Ondernemersprijs opnieuw uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Vorig jaar won WorldStream. Wie zou volgens u dit jaar moeten winnen? »


Gratis informatiegesprek op de Dag van de Scheiding

Staat u op het punt om te gaan scheiden en wilt u weten hoe een specialist u hierin kan bijstaan? Op vrijdag 13 september a.s. is de Dag van de Scheiding. Onze echtscheidingsadvocaat Arie van den Berg nodigt u van harte uit op kantoor. »


Bewind Partners van start!

Lenny Boers en Peter van der Wel hebben samen met Westland Partners N.V. een bewindvoerderskantoor opgericht. Onder de naam Bewind Partners B.V. zullen de diensten van bewind en volmacht worden uitgevoerd. »


Maak kennis met onze nieuwe collega: Arie van den Berg

Graag stellen wij aan u voor onze nieuwe collega Arie van den Berg. Deze gedreven advocaat is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het strafrecht. Arie versterkt het team van Westland Partners sinds 1 juli 2019. »


'Mevrouw de notaris' werkt graag in loondienst

Het beroep van notaris is langzaam ‘aan het feminiseren’, zegt beroepsorganisatie KNB.
Wel kiezen vrouwen eerder voor een betrekking in loondienst als ‘toegevoegd notaris’. Toegevoegd notaris Anne-Marie Snel leverde onlangs haar bijdrage aan een artikel hierover in het Financieel Dagblad. »


mr. Nico van Bohemen ondertekent eerste akte!

Onlangs is mr. Nico van Bohemen beëdigd tot waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris! »


Westland Partners begeleidt aandeelhouder ABC Westland bij verkoop bedrijventerrein

Westland Partners is trots dat advocaat Thomas van der Lans en kandidaat-notaris Paul Bols het vertrouwen hebben gekregen om op aandeelhoudersniveau de transactie te begeleiden waarbij ABC Westland het bedrijventerrein in Poeldijk verkocht aan Hines. »


Oprichting Stichting 'Het SamenLeesMomentje'

Door mevrouw Angelien van Zeijl-Klumpers is de Stichting ‘Het SamenLeesMomentje’ opgericht. De in Naaldwijk woonachtige mevrouw Van Zeijl is de winnaar van de Braillepluim 2019 en is daarmee de eerste winnaar van deze nieuwe prijs die wordt uitgereikt door ‘Vereniging Onbeperkt Lezen’. »


BIM Legal: een innovatie vanuit de bouwsector met toegevoegde waarde voor velen buiten de bouwsector

De enorme stappen die binnen de bouwwereld met Bouwwerk Informatie Model (BIM) zijn gezet, zijn moeilijk te onderschatten. Met het BIM-model in handen kan de bouwsector echter ook van grote betekenis zijn buiten de eigen sector. »


Pagina nummers