Ga direct naar de inhoud.

Beursvloer Westland 2014

Op 30 oktober 2014 vond de vierde editie van Beursvloer Westland plaats voor vrijwilligersorganisaties, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven, georganiseerd door Vitis Welzijn. Dit jaar stelde Hamiplant uit Honselersdijk haar locatie ter beschikking.

Beursvloer Westland brengt vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar, in de meest brede zin. Bedrijven, lokale overheden, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties en vrijwilligersorganisaties ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer en maken 'matches'. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst. Denk hierbij aan diensten, menskracht, advies, communicatie, foto's maken, vergader- of andere ruimten. Alles met een gesloten beurs en voor een tegenprestatie.
Hebben bedrijven een zogenaamde 'match', dan plakt men een 'wuppie' op en maakt de notaris een overeenkomst van de match, omdat deze wel moet worden uitgevoerd of nagekomen.

Voor deze editie van Beursvloer Westland hadden 70 bedrijven en organisaties zich aangemeld. Notarissen Lars Boellaard en Steffie Michels van Westland Partners waren aanwezig om de 'matches' te bezegelen.

De mooiste match wordt beoordeeld door een jury. Dit jaar was dat MIDDIN, een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Voor de doelgroep van MIDDIN wordt op 23 december 2014 een kerstmethamorfose door de matchmakers georganiseerd met aansluitend een diner. Cynthia Veenman Hairstyling zorgt voor de haren en visagie. To Reach IT, levert menskracht, Let`s Photograph, Nicolet van Veen, legt alles vast op foto. Hamiplant zorgt voor de kerstboom en planten. ROC Mondriaan ondersteund met serveren.

De foto bij dit nieuwsbericht is gemaakt door Charles Jungschlager.

« terug

Deel deze pagina op: