Ga direct naar de inhoud.

Dag van de Scheiding

Op vrijdag 8 september a.s. is dit jaar de Dag van de Scheiding. Op deze dag kunt u bij veel kantoren die aangesloten zijn bij de Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) binnenlopen voor informatie over scheidingen. De scheidingsadvocaten en mediators van Westland Partners nodigen u daarom van harte uit op kantoor. 

Scheiden, en nu?

Een scheiding is nooit leuk, maar de scheidingsadvocaten en mediators van Westland Partners doen er alles aan om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij vinden het belangrijk dat er aan iedere scheiding voldoende aandacht wordt besteed en streven ernaar een resultaat te behalen waar u tevreden mee bent. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het personen- en familierecht en kunnen u daarom niet alleen bijstaan in echtscheidingszaken, maar ook bij zaken over kinderalimentatie, partneralimentatie, het opstellen van een ouderschapsplan, het afhandelen van de huwelijkse voorwaarden en meer.  

Gratis informatiegesprek*

Wij beseffen als geen ander dat de Dag van de Scheiding geen feestdag is en zijn ons er dus van bewust dat een scheiding serieuze aandacht verdient.  Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden voor u om langs te komen: donderdag 7 september van 13.00 uur – 17.00 uur en vrijdag 8 september van 09.00 uur – 12.30 uur. Mocht u behoefte hebben aan een gratis informatiegesprek, dan kunt u zich aanmelden door te bellen naar 0174 637597 of een e-mail te sturen naar advocatuur@westlandpartners.nl.

*Westland Partners werkt niet op toevoegingsbasis. 

« terug

Deel deze pagina op: