Ga direct naar de inhoud.

Graag stellen wij aan u voor: Cynthia van der Mark

Mogen wij u voorstellen aan onze nieuwe medewerker Cynthia van der Mark, woonachtig in Honselersdijk en sinds april werkzaam bij Westland Partners.

‘‘Na mijn opleiding HBO-Rechten aan de Haagse Hogeschool ben ik gaan werken bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in bestuursrecht. Hier ben ik in aanraking gekomen met het omgevingsrecht en heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van bestemmingsplanzaken en vergunningen. Er is vaak op het gebied van bouw- of gebruiksplannen veel meer mogelijk dan in eerste instantie lijkt. Ik haal veel energie uit het onderzoeken van alle mogelijkheden en adviseren over de meest efficiënte aanpak.

‘‘Het is mijn missie om het juridisch jargon te vertalen naar praktische voorbeelden’’

Daarnaast schrijf ik columns over de uitleg van wettelijke begrippen, zodat u deze informatie kunt toepassen op uw eigen situatie. Juridische informatie kan voor leken erg ingewikkeld zijn. Het is mijn missie om het juridisch jargon eenvoudiger te maken en te vertalen naar praktische voorbeelden’’.

Heeft u vragen aan Cynthia van der Mark, of zijn er zaken waarbij u advies nodig heeft? Maak dan nu een afspraak via 0174-637500 of info@westlandpartners.nl.

Kijk voor meer informatie over Cynthia van der Mark op: 
https://www.westlandpartners.nl/specialisten/c-cynthia-van-der-mark-llb.
Eerder stelden wij al aan u voor: Linda Ruygrok – De Zeeuw

« terug

Deel deze pagina op: