Ga direct naar de inhoud.

Graag stellen wij aan u voor: Nick Rietveld

Wij stellen graag aan u voor onze nieuwe medewerker Nick Rietveld, woonachtig in Delft en sinds afgelopen mei aan Westland Partners verbonden.

"Tijdens en na mijn rechtenstudie ben ik werkzaam geweest bij een landelijke gerechtsdeurwaardersorganisatie. De laatste drie jaar heb ik daar de functie van jurist vervuld. Zodoende heb ik veel ervaring in het juridische werkveld opgedaan en heb ik het procederen onder de knie gekregen. Door de enorme variëteit aan zaken heb ik mij breed kunnen ontwikkelen en heb ik zeer diverse cliënten bijgestaan, van grote verzekeringsmaatschappijen en banken tot aan woningcorporaties en het MKB. 

‘‘Werken bij Westland Partners betekent dat je iedere keer alles uit de kast moet halen om de cliënt van de allerbeste (rechts)bijstand te voorzien’’

Sinds mei ben ik werkzaam bij Westland Partners, aangezien ik graag de stap richting de advocatuur wilde maken. Werken bij Westland Partners betekent dat je iedere keer alles uit de kast moet halen om de cliënt van de allerbeste (rechts)bijstand te voorzien. Dat gaat steeds weer gepaard met enorm veel enthousiasme en plezier. 

Op dit moment houd ik mij voornamelijk bezig met het schrijven van processtukken, het bestuderen van zaken en het adviseren van cliënten."

Heeft u vragen aan Nick Rietveld, of zijn er zaken waarbij u advies nodig heeft? Maak dan nu een afspraak via 0174-637500 of info@westlandpartners.nl.

Kijk voor meer informatie over Nick Rietveld op: https://www.westlandpartners.nl/specialisten/mr-nick-rietveld. Eerder stelden wij al aan u voor: Marije Heeringa

« terug

Deel deze pagina op: