Gratis informatiegesprek op de Dag van de Scheiding

donderdag 12 september 2019

Een scheiding is nooit leuk. Uw wereld staat even helemaal op zijn kop. Belangrijk is om alles goed af te sluiten met elkaar en voor het leven wat u samen heeft gehad. Een echtscheidingsadvocaat kunt u gedurende dit traject vakkundig bijstaan en helpt u rationeel om alle zaken in orde te krijgen. Het doel is om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat iedereen, zo goed als het kan, de draad gauw weer kan oppakken.

Schrijf u in voor een gratis informatiegesprek

Er zijn verschillende manieren om op een zorgvuldige en respectvolle manier te scheiden. Wij vertellen u daar graag meer over. Daarom nodigen wij u uit om langs te komen op vrijdag 13 september a.s. tussen 9.00 uur – 17:00 uur. Meld u aan door een e-mail te versturen naar a.vandenberg@westlandpartners.nl of bel naar 0174-637597. 

U kunt bij ons geen gebruik maken van de zogenoemde 'toevoeging'
Indien u gebruik wilt maken van een toevoeging, is een kennismakingsgesprek met één van onze echtscheidingsadvocaten of mediators niet zinvol. In dat geval kunt u bellen met het Juridisch Loket (telefoon: 0900-8020) voor een verwijzing naar een advocaat/mediator die wel op basis van een toevoeging zaken behandelt.

Foto Dag van de Scheiding

Deel via

Terug naar overzicht