Ga direct naar de inhoud.

Huiskamergesprekken!

Geef u nu op voor een (of meer) van onze huiskamergesprekken!

Dit jaar kunt u bij Westland Partners deelnemen aan een huiskamergesprek. In een kleine groep zullen we onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, in huiselijke sfeer, een notarieel onderwerp bespreken. Hierbij wordt informatie gegeven en ervaringen worden gedeeld. Dit natuurlijk onder leiding van een van onze notarissen.

Alle huiskamergesprekken vinden plaats van 10:00 uur - 12:00 uur.

Planning huiskamergesprekken:

Donderdag 17 mei 2018
Onderwerp: Trouwen
Trouwen is een van de mooiste gebeurtenissen in het leven. Maar er moeten ook een aantal zaken voor geregeld worden. Wat komt erbij kijken en waar moet u aan denken c.q. niet vergeten? We praten erover in dit huiskamergesprek.

Donderdag 24 mei 2018
Onderwerp: Stel al uw vragen aan de notaris
Er zijn vast juridische zaken waarvan u niet helemaal weet hoe het zit. Of vraagt u zich af wat u allemaal moet regelen in een bepaalde levensfase? Of heeft u gewoon even advies nodig over een onderwerp. Het maakt niet uit waarover, u kunt al uw vragen tijdens dit huiskamergesprek stellen aan de notaris. Ongedwongen, onder het genot van een kopje koffie.

Donderdag 31 mei 2018
Onderwerp: Wat komt er kijken bij een overlijden?
Bij een overlijden komt veel kijken. Niet vreemd dat u in zo’n emotionele periode het overzicht snel kan verliezen. Tijdens dit gesprek zal de notaris duidelijke uitleg geven over de juridische en fiscale aspecten die aan bod komen bij een overlijden en al uw vragen hierover beantwoorden. 

Donderdag 7 juni 2018
Onderwerp: Nieuwbouw woning en samenwonen
Heeft u een nieuwbouw woning gekocht samen met uw partner? Dan zijn er een aantal zaken die geregeld moeten worden om zorgeloos te kunnen genieten van uw eigen plek. De notaris legt uit, en beantwoord uw vragen.

Donderdag 14 juni 2018
Onderwerp: Levenstestament
Wie behartigt uw belangen als u het zelf niet meer kunt?
Stel u moet voor enige tijd naar het ziekenhuis en u weet niet hoe u er na de operatie aan toe bent. Of u verblijft voor langere tijd in het buitenland. Het kan ook zijn dat u een dagje ouder wordt. Dan neemt de kans toe dat u afhankelijk wordt van anderen voor huishoudelijk werk, verzorging of financiële zaken.
In die situaties is het goed erover na te denken wie uw financiële belangen en medische wensen gaat behartigen als u dit zelf niet kunt. Dit kan tijdelijk of permanent zijn. In wie heeft u het volste vertrouwen? Neem tijdig de regie in handen om alles volgens uw wensen en behoeften te laten vastleggen in een levenstestament of volmacht. Al uw vragen over dit onderwerpen worden tijdens dit gesprek beantwoord door de notaris.

Donderdag 21 juni 2018
Onderwerp: Samenwonen in een nieuw gezin
Een samengesteld gezin komt in Nederland steeds meer voor. Een samengesteld gezin houdt in dat na een echtscheiding of overlijden van een partner, een ouder opnieuw hertrouwt of samen gaat wonen met een niet-biologische ouder (stiefouder) van haar/zijn eigen kind(eren). Maar wat gebeurt er met de erfenis als een van de ouders komt te overlijden? Een onderwerp waar nog veel onduidelijkheid over bestaat. De notaris neemt u mee in dit onderwerp en zit klaar om uw vragen te beantwoorden.

Donderdag 5 juli 2018
Onderwerp: Wat komt er kijken bij een overlijden?
Bij een overlijden komt veel kijken. Niet vreemd dat u in zo’n emotionele periode het overzicht snel kan verliezen. Tijdens dit gesprek zal de notaris duidelijke uitleg geven over de juridische en fiscale aspecten die aan bod komen bij een overlijden en al uw vragen hierover beantwoorden. 

Geef u nu op via aanmelden@westlandpartners.nl of 0174-637500!

Let op er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar per huiskamergesprek.

« terug

Deel deze pagina op: