Ga direct naar de inhoud.

Kijk onze nieuwe video’s op WP-TV!

Wij zijn gestart met het maken van video's! Dit is een project waar wij al enige tijd mee bezig zijn, omdat wij naast het bloggen graag onze kennis op nog een andere manier aan u willen overbrengen. Wilt u weten waarom wij hiermee zijn begonnen en wat u precies kunt verwachten? Lees dan vooral verder!

Westland Partners is begonnen met het schrijven van blogs, omdat juridische informatie voor leken erg ingewikkeld kan zijn. Zeker bij belangrijke beslissingen zoekt u zekerheid. Als het gaat over vragen van juridische aard bent u uiteraard welkom bij Westland Partners, maar in sommige situaties wilt u eerst zien hoever u zelf komt als u de juiste informatie heeft. Het maken van video’s lijkt ons, naast het schrijven van blogs, dé manier om het juridische jargon eenvoudiger te maken en te vertalen naar praktische voorbeelden.

Wij zouden het ontzettend leuk vinden als u zich zou abonneren op ons YouTube-kanaal. Op dit moment uploaden wij twee keer per maand een video. Wij zijn erg benieuwd wat u van dit idee vindt; wellicht wordt dit in de toekomst dan meer. Laat het ons vooral weten op onze social media kanalen.  

Heeft u onze hulp direct nodig?

Wij bellen u terug

« terug

Deel deze pagina op: