Ga direct naar de inhoud.

Maak kennis met onze nieuwe collega: Mirjam Sterrenburg

Graag stellen wij aan u voor onze nieuwe collega Mirjam Sterrenburg. Deze ambitieuze advocaat met een scherpe analytische blik is gespecialiseerd in vastgoed- en arbeidsrecht en versterkt sinds juni 2018 het team van Westland Partners.

‘‘Gedurende mijn studie aan de Universiteit van Tilburg was het voor mij al duidelijk dat ik de advocatuur in wilde. Nadat ik ben afgestudeerd heb ik het Brabantse land verlaten en ben ik als advocaat in Rotterdam aan de slag gegaan.

Het zijn van advocaat is een prachtig beroep. Ik vind het belangrijk om mensen en bedrijven te kunnen helpen bij juridische problemen, of dat nu is door het (enkel) verstrekken van advies of het voeren van een gerechtelijke procedure. Het is voor mij een echte uitdaging om alles uit een zaak te halen, waarbij ik u ook altijd mijn realistische kijk op de zaak zal geven.   

''Het is voor mij een echte uitdaging om alles uit een zaak te halen''

Na 3,5 jaar in Rotterdam te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe stap. Sinds 1 juni 2018 ben ik werkzaam bij Westland Partners en richt ik mij op het vastgoed- en arbeidsrecht. Dat zijn rechtsgebieden waarin ik mij, mede vanwege mijn verleden waarbij ik onder andere werkzaam ben geweest bij een makelaarskantoor, bij thuis voel.

Heeft u vastgoed- of arbeidsgerelateerde vragen dan kunt mij altijd telefonisch of per email bereiken. U kunt een afspraak maken via 0174-637500 of info@westlandpartners.nl.’’

Kijk voor meer informatie over Mirjam Sterrenburg op: https://www.westlandpartners.nl/specialisten/mr-mirjam-sterrenburg.
Eerder stelden wij al aan u voor: Nick Rietveld

« terug

Deel deze pagina op: