Ga direct naar de inhoud.

Maak kennis met onze nieuwe collega: Renée Hoogstraaten

Graag stellen wij aan u voor onze nieuwe collega Renée Hoogstraaten. Deze solide advocaat is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het strafrecht en versterkt sinds mei 2019 het team van Westland Partners.

''Ik heb tijdens mijn studie werkervaring opgedaan als juridisch medewerkster bij een advocatenkantoor, als juridisch adviseur bij een wetswinkel en als griffier bij de rechtbank. Ook heb ik meerdere bestuursfuncties bekleed. In april 2016 ben ik als advocaat begonnen bij een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag. Ik heb hier gewerkt in een algemene procespraktijk. Ik heb dan ook veel ervaring opgedaan in verschillende rechtsgebieden. Ook heb ik hier het procederen onder de knie gekregen. Ik ben echter tot de ontdekking gekomen dat mijn kracht bij het arbeidsrecht en het strafrecht ligt. Sindsdien is dit mijn focus geworden.

In mei 2019 heb ik de overstap gemaakt naar Westland Partners. Ik ben zelf opgegroeid (en nog steeds woonachtig) in het Westland. De nuchtere Westlandse mentaliteit is mij dan ook niet onbekend. Korte lijnen, duidelijke taal en heldere afspraken, zo werk ik het liefst.''

''Korte lijnen, duidelijke taal en heldere afspraken, zo werk ik het liefst''

Heeft u een arbeidsrechtelijk of strafrechtelijk probleem? Maak dan nu een afspraak met Renée Hoogstraaten via 070-637500 of info@westlandpartners.nl.

Kijk voor meer informatie over Renée Hoogstraaten op: https://www.westlandpartners.nl/specialisten/mr-r-s-j-renee-hoogstraaten. Eerder stelde we al aan u voor: Mirjam Sterrenburg

« terug

Deel deze pagina op: