Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

Wie van de drie......regelt straks uw geldzaken?

Miep, de 88-jarige tante van Jeannette Terlaak, moest plotseling verhuizen. Haar verzorgingshuis werd gesloten. Samen met haar man zocht Jeannette een nieuwe woonruimte. Vanaf dat moment deed tante steeds vaker een beroep op haar nichtje. Totdat de bank om een volmacht vroeg. »


Westlanders welkom in nieuwe rechtswinkel!

Op 30 maart start een nieuw initiatief. Vanaf 19.00 uur gaan de deuren open van de rechtswinkel, een initiatief van student Roel Valstar in samenwerking met Vitis Welzijn. 25 studenten gaan zich op vrijwillige basis voor de rechtswinkel inzetten. »


Financiële uitbuiting van kwetsbare ouderen komt steeds vaker voor

Het AD publiceerde woensdag 18 maart 2015 een artikel over de financiële uitbuiting van kwetsbare ouderen door familieleden. Dit komt steeds vaker voor, en tevens vaker dan gedacht. »


Stichting Round Table Conference opgericht door Westland Partners!

Maandag 16 maart 2015 was de Oude Kerk in Naaldwijk het decor voor de VTM Round Table Conference 2015. Het benefietdiner was dit jaar grootser en ambitieuzer van opzet dan ooit. Met het event haalt de serviceclub jaarlijks geld op voor goede doelen. Vanwege de omvang van de organisatie is een stichting opgericht, met belangeloze medewerking van Westland Partners Notarissen & Advocaten. »


Westland Partners in het nieuws!

Lars Boellaard over Westland Partners in Het Hele Westland: 'Talent en kennis inzetten voor samenleving'. »


Woning met bestemming Agrarisch - Glastuinbouw wijzigen naar Wonen makkelijker

Gemeente Westland wil het voor haar burgers die een woning hebben met bestemming agrarisch – glastuinbouw, makkelijker maken om deze te wijzigen naar bestemming wonen. Hiervoor heeft de gemeente in samenwerking met notariskantoor Westland Partners een koopoptie ontworpen. »


Notaris Koos van Schelven neemt afscheid

Notaris Koos van Schelven, werkzaam bij Westland Partners in Naaldwijk en Wateringen, was op 1 januari 2015 precies 25 jaar werkzaam in het Westland. Dat is ook de datum waarop hij met pensioen gaat. Met voldoening kijkt hij terug op zijn notariële jaren. »


MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2014 gewonnen door van der Valk + de Groot

Op donderdag 27 november 2014 werd voor de achtste keer de MKB Westland Partners Ondernemersprijs uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Zo'n 300 Westlandse ondernemers waren aanwezig bij deze uitreiking. »


Wettelijke indexering alimentatie

Jaarlijks worden de alimentatiebedragen voor kinderalimentatie en voor partneralimentatie aangepast. Dit heet indexering van alimentatie. De minister van Veiligheid en Justitie stelt elk jaar in november een percentage vast waarmee de alimentatiebedragen op 1 januari van het nieuwe jaar automatisch wijzigen. »


Inspirerende kick-off bijeenkomst Westhoek

Op woensdag 19 november vond bij Westland Partners Notarissen & Advoca-ten in Naaldwijk de kick-off meeting plaats voor een nieuw departement van De Maatschappij. Een van de sprekers tijdens de goedbezochte bijeenkomst was burgemeester Sjaak van der Tak, die beschermheer is van het nieuwe departement Westhoek. »


Pagina nummers