Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

U bent ondernemer en ziek. Wat nu?

Het kan ons allemaal overkomen. Door een ongeval of een ziekte bent u plotseling niet meer in staat om uw werkzaamheden te verrichten. Wie zorgt er voor de continuering van uw bedrijf als u (tijdelijk) uit de running bent? »


Belastingvrij geld uit uw B.V.?

Ja, dat kan! Heeft u een besloten vennootschap voor 1 oktober 2012 opgericht, dan heeft u destijds minimaal € 18.000 als aandelenkapitaal in uw vennootschap gestort. Met de flexibilisering van de wetgeving is het mogelijk het volgestorte deel van dit kapitaal belastingvrij uit uw vennootschap te halen. »


Westland partners aangesloten bij landelijke samenwerking van notariskantoren

Het notariaat verbonden aan Westland Partners is op uitnodiging aangesloten bij het landelijk netwerk van grotere notariskantoren, waartoe koplopers in het notariaat behoren. Binnen het samenwerkingsverband wordt juridische kennis gedeeld en worden nieuwe notariële diensten ontwikkeld. »


Notaris Jennifer Fluitman-Marinussen tot notaris benoemd!

Bij Westland Partners Notarissen & Advocaten is mr. Jennifer Fluitman-Marinussen als toegevoegd notaris door de rechter beëdigd. Door deze beëdiging zijn er in totaal 7 (toegevoegd) notarissen bij Westland Partners werkzaam. Hiermee staat het notariskantoor op plek 21 van grootste notariskantoren van Nederland. »


Stamrecht BV

Op dit moment heeft het kabinet het plan om de fiscale voordelen voor een stamrecht BV af te schaffen en wellicht de gehele stamrecht BV af te schaffen. »


Pagina nummers