Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

Geitenwei Hertewijk Kwintsheul officieel een stichting!

Voor het beheer van Geitenwei Hertewijk Kwintsheul is een stichting opgericht. Met de Stichting Geitenwei Hertewijk Kwintsheul kunnen vrijwilligers zich optimaal inzetten voor de geitenwei en de buurt. »


Beursvloer Westland 2014

Op 30 oktober 2014 vond de vierde editie van Beursvloer Westland plaats voor vrijwilligersorganisaties, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven, georganiseerd door Vitis Welzijn. Dit jaar stelde Hamiplant uit Honselersdijk haar locatie ter beschikking. »


Notaris Arjan Verrijp verricht de trekking van de grote loterij bij de 33ste VELO Fancy Fair

Zaterdag 25 en zondag 26 oktober 2014 werd in de kantine van sportvereniging VELO uit Wateringen de 33ste editie van de VELO Fancy Fair georganiseerd. »


Uitspraken uitgelicht

In dit nieuwsartikel worden verschillende familierecht uitspraken uitgelicht. Uitspraken over Verknochtheid schulden, Nietigverklaring huwelijk op verzoek van het Openbaar Ministerie en Huwelijkse voorwaarden. »


Westland Partners ondersteunt de Stichting Vrienden van Topturnsters!

Op woensdag 10 september 2014 is in het Sportcomplex Koning Willem-Alexander door Notaris Sawitrie Kanhai de notariële akte gepasseerd voor de nieuwe stichting Vrienden van Topturnsters.
Het passeren van de akte gebeurde pro deo door Westland Partners. »


U bent ondernemer en ziek. Wat nu?

Het kan ons allemaal overkomen. Door een ongeval of een ziekte bent u plotseling niet meer in staat om uw werkzaamheden te verrichten. Wie zorgt er voor de continuering van uw bedrijf als u (tijdelijk) uit de running bent? »


Belastingvrij geld uit uw B.V.?

Ja, dat kan! Heeft u een besloten vennootschap voor 1 oktober 2012 opgericht, dan heeft u destijds minimaal € 18.000 als aandelenkapitaal in uw vennootschap gestort. Met de flexibilisering van de wetgeving is het mogelijk het volgestorte deel van dit kapitaal belastingvrij uit uw vennootschap te halen. »


Westland partners aangesloten bij landelijke samenwerking van notariskantoren

Het notariaat verbonden aan Westland Partners is op uitnodiging aangesloten bij het landelijk netwerk van grotere notariskantoren, waartoe koplopers in het notariaat behoren. Binnen het samenwerkingsverband wordt juridische kennis gedeeld en worden nieuwe notariële diensten ontwikkeld. »


Notaris Jennifer Fluitman-Marinussen tot notaris benoemd!

Bij Westland Partners Notarissen & Advocaten is mr. Jennifer Fluitman-Marinussen als toegevoegd notaris door de rechter beëdigd. Door deze beëdiging zijn er in totaal 7 (toegevoegd) notarissen bij Westland Partners werkzaam. Hiermee staat het notariskantoor op plek 21 van grootste notariskantoren van Nederland. »


Stamrecht BV

Op dit moment heeft het kabinet het plan om de fiscale voordelen voor een stamrecht BV af te schaffen en wellicht de gehele stamrecht BV af te schaffen. »


Pagina nummers