Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

Notaris Koos van Schelven neemt afscheid

Notaris Koos van Schelven, werkzaam bij Westland Partners in Naaldwijk en Wateringen, was op 1 januari 2015 precies 25 jaar werkzaam in het Westland. Dat is ook de datum waarop hij met pensioen gaat. Met voldoening kijkt hij terug op zijn notariële jaren. »


MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2014 gewonnen door van der Valk + de Groot

Op donderdag 27 november 2014 werd voor de achtste keer de MKB Westland Partners Ondernemersprijs uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Zo'n 300 Westlandse ondernemers waren aanwezig bij deze uitreiking. »


Wettelijke indexering alimentatie

Jaarlijks worden de alimentatiebedragen voor kinderalimentatie en voor partneralimentatie aangepast. Dit heet indexering van alimentatie. De minister van Veiligheid en Justitie stelt elk jaar in november een percentage vast waarmee de alimentatiebedragen op 1 januari van het nieuwe jaar automatisch wijzigen. »


Inspirerende kick-off bijeenkomst Westhoek

Op woensdag 19 november vond bij Westland Partners Notarissen & Advoca-ten in Naaldwijk de kick-off meeting plaats voor een nieuw departement van De Maatschappij. Een van de sprekers tijdens de goedbezochte bijeenkomst was burgemeester Sjaak van der Tak, die beschermheer is van het nieuwe departement Westhoek. »


Geitenwei Hertewijk Kwintsheul officieel een stichting!

Voor het beheer van Geitenwei Hertewijk Kwintsheul is een stichting opgericht. Met de Stichting Geitenwei Hertewijk Kwintsheul kunnen vrijwilligers zich optimaal inzetten voor de geitenwei en de buurt. »


Beursvloer Westland 2014

Op 30 oktober 2014 vond de vierde editie van Beursvloer Westland plaats voor vrijwilligersorganisaties, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven, georganiseerd door Vitis Welzijn. Dit jaar stelde Hamiplant uit Honselersdijk haar locatie ter beschikking. »


Notaris Arjan Verrijp verricht de trekking van de grote loterij bij de 33ste VELO Fancy Fair

Zaterdag 25 en zondag 26 oktober 2014 werd in de kantine van sportvereniging VELO uit Wateringen de 33ste editie van de VELO Fancy Fair georganiseerd. »


Uitspraken uitgelicht

In dit nieuwsartikel worden verschillende familierecht uitspraken uitgelicht. Uitspraken over Verknochtheid schulden, Nietigverklaring huwelijk op verzoek van het Openbaar Ministerie en Huwelijkse voorwaarden. »


U bent ondernemer en ziek. Wat nu?

Het kan ons allemaal overkomen. Door een ongeval of een ziekte bent u plotseling niet meer in staat om uw werkzaamheden te verrichten. Wie zorgt er voor de continuering van uw bedrijf als u (tijdelijk) uit de running bent? »


Belastingvrij geld uit uw B.V.?

Ja, dat kan! Heeft u een besloten vennootschap voor 1 oktober 2012 opgericht, dan heeft u destijds minimaal € 18.000 als aandelenkapitaal in uw vennootschap gestort. Met de flexibilisering van de wetgeving is het mogelijk het volgestorte deel van dit kapitaal belastingvrij uit uw vennootschap te halen. »


Pagina nummers