Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

Huiskamergesprekken zijn doorslaand succes

In een kleine groep onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, in huiselijke sfeer, een notarieel onderwerp bespreken. Natuurlijk onder leiding van één van onze notarissen. Dit was (en is nog steeds) het idee van de huiskamergesprekken die we inmiddels al een aantal jaren regelmatig organiseren. Het blad Gezond Zijn/Beter Worden (GZBW) vroeg ons om wat meer te vertellen over deze huiskamergesprekken. »


Westland Partners begeleidt terugkoop Valk + De Groot

Rioolreiniger Van der Valk + De Groot is na ruim tien jaar weer in handen van oprichtersfamilie Van der Valk. Ongeveer 10 jaar geleden is het familiebedrijf voor een deel aan Friesland Bank Investments overgedragen en later kwam het in handen van een Amsterdamse investeerder. »


Tijd-voor-tijd-regelingen worden in 2019 (weer) behoorlijk aangescherpt

Worden er in uw bedrijf overuren gemaakt? Zo ja, betaalt u deze uit of compenseert u deze uren met betaalde vrije tijd? Tijd-voor-tijd-regelingen worden in 2019 behoorlijk aangescherpt. »


Kinder- en partneralimentatie in 2019 verhoogd

Betaalt of ontvangt u kinder- en/of partneralimentatie na uw echtscheiding? Waar u dan rekening mee moet houden is dat de Minister van Veiligheid en Justitie ieder jaar aangeeft met welk percentage de kinder- en partneralimentatie dient te worden verhoogd. Per 1 januari 2019 is het percentage 2%. »


Meld u nu aan voor onze gratis huiskamergesprekken!

Westland Partners verzorgt in de komende maanden weer gratis huiskamergesprekken en lezingen. Geef u nu op! »


Grote winnaar MKB Westland Partners Ondernemersprijs: WorldStream

Afgelopen donderdag vond alweer de 12e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs plaats in de Oude Kerk in Naaldwijk, waarbij WorldStream de grote winnaar van de avond was. »


Kijk onze nieuwe video’s op WP-TV!

Wij zijn gestart met het maken van video's! Dit is een project waar wij al enige tijd mee bezig zijn, omdat wij naast het bloggen graag onze kennis op nog een andere manier aan u willen overbrengen. Wilt u weten waarom wij hiermee zijn begonnen en wat u precies kunt verwachten? Lees dan vooral verder! »


Genomineerden MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018

Sinds 2008 organiseren wij in samenwerking met MKB Westland de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Op donderdag 22 november a.s. wordt deze prijs opnieuw uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. »


WP Vitaal Hardlooptraject

Gisteren zijn wij met een groot deel van onze medewerkers begonnen met hardlopen onder leiding van Maurice van Veldhoven van AdFysio. Doordat we hele dagen op kantoor zitten, schiet het sporten er nog wel eens bij in. Misschien kent u het wel; na een lange dag werken bent u blij om thuis te zijn en neer te kunnen ploffen op de bank. Hoe fijn is het om dan al gesport te hebben. »


Neverrest Experience

Op 13 oktober hebben we met ons kantoor een bijzonder bedrijfsuitje gehad door Leiden. Wij hebben namelijk het spel Neverrest Experience gespeeld. Neverrest is een onderzoeksavontuur, waarbij we nauwlettend in de gaten werden gehouden en steeds werden verrast met leuke, onverwachte dingen. »


Pagina nummers