Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

Maak kennis met onze nieuwe collega: Marije Heeringa

Graag stellen wij aan u voor onze nieuwe collega Marije Heeringa. Deze betrokken advocaat met enthousiasme voor haar vak is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en versterkt sinds mei 2018 het team van Westland Partners. »


Graag stellen wij aan u voor: Cynthia van der Mark

Mogen wij u voorstellen aan onze nieuwe medewerker Cynthia van der Mark, woonachtig in Honselersdijk en sinds april werkzaam bij Westland Partners. »


Gratis inloopspreekuur!

Altijd al iets willen vragen aan uw notaris of advocaat?
Westland Partners organiseert op alle dinsdagen in april een gratis inloopspreekuur! »


Vestiging Wateringen van Westland Partners is verhuisd!

Vanaf heden is Westland Partners vestiging Wateringen gevestigd aan de Heulweg 2 in Wateringen. »


Volksuniversiteit gaat op in de bibliotheek

Bibliotheek Westland en de Volksuniversiteit Westland (VU) gaan de krachten bundelen. Hierdoor wordt het aanbod van de bibliotheek op het gebied van workshops, activiteiten en cursussen nóg groter. »


Maak kennis met onze nieuwe aanwinst: Diana Mensinga!

Westland Partners groeit!

Maak kennis met onze nieuwe aanwinst: Diana Mensinga! Deze nuchtere Groningse advocate heeft hiervoor in Rotterdam gewerkt en zet haar carrière verder voort in het Westland en omgeving. Diana zal haar werkzaamheden uitvoeren binnen het privaat- en strafrecht. W... Lees meer »


MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017 uitgereikt!

Tendenz Kappers uit Honselersdijk is de winnaar geworden van de 11e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Het bedrijf won daarnaast de deelprijs voor ‘Strategie’. De deelprijs ‘Meest onderscheidend in de branche’ werd gewonnen door Smiemans Projecten en De Winter Logistics ging er vandoor met de deelprijs ‘Mens en Maatschappij’. »


Wettelijke indexering alimentatie: deze bedraagt voor het jaar 2018 1,5%

Onlangs is bepaald dat op 1 januari 2018 de bij rechterlijke uitspraak of bij overeenkomst vastgestelde bedragen voor levensonderhoud automatisch met 1,5% worden verhoogd. »


Geen deksel die op alle potjes past

Na bijna tweehonderd jaar neemt Nederland afscheid van de algehele gemeenschap van goederen als basissysteem van het huwelijksvermogensrecht. Vanaf 1 januari 2018 treedt de Wet beperking wettelijke gemeenschap van goederen in werking. Eigen vermogen dat vóór het trouwen privé is opgebouwd én erfenissen en giften blijven voortaan buiten de gemeenschap. Gemeenschappelijke voorhuwelijkse goederen en alle overige verkrijgingen tijdens het huwelijk vallen erin. Wat zijn de belangrijkste gevolgen van de nieuwe wet? Notaris Jennifer Fluitman verscheen onlangs in Notariaat Magazine met dit artikel. »


Informatieavond over “de Familiebank” op maandagavond 2 oktober 2017!

Sinds de crisis is het gemak om geld aan te trekken bij banken en financiële instellingen afgenomen. Daarnaast is de rente nog steeds historisch laag.
Deze twee redenen hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat steeds meer mensen hun vermogen inzetten om hun (klein) kinderen, overige familieleden of vrienden financieel te helpen. »


Pagina nummers