Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

Gratis informatiegesprek op de Dag van de Scheiding

Staat u op het punt om te gaan scheiden en wilt u weten hoe een specialist u hierin kan bijstaan? Op vrijdag 14 september a.s. is de Dag van de Scheiding. De scheidingsadvocaten en mediator van Westland Partners nodigen u daarom van harte uit op kantoor. »


Westland Partners bezegelt samenwerking World Horti Center

Westland Partners en World Horti Center hebben de al langere samenwerking bekroond. Westland Partners heeft zich als participant verbonden. »


Maak kennis met onze nieuwe collega: Mirjam Sterrenburg

Graag stellen wij aan u voor onze nieuwe collega Mirjam Sterrenburg. Deze ambitieuze advocaat met een scherpe analytische blik is gespecialiseerd in vastgoed- en arbeidsrecht en versterkt sinds juni 2018 het team van Westland Partners. »


Graag stellen wij aan u voor: Nick Rietveld

Wij stellen graag aan u voor onze nieuwe medewerker Nick Rietveld, woonachtig in Delft en sinds afgelopen mei aan Westland Partners verbonden. »


WP College is ontsnapt!

Door WP College, het opleidingsprogramma van en voor jonge (kandidaat-)notarissen van Westland Partners, is gisteren een leuke avond georganiseerd. »


Maak kennis met onze nieuwe collega: Marije Heeringa

Graag stellen wij aan u voor onze nieuwe collega Marije Heeringa. Deze betrokken advocaat met enthousiasme voor haar vak is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en versterkt sinds mei 2018 het team van Westland Partners. »


Graag stellen wij aan u voor: Cynthia van der Mark

Mogen wij u voorstellen aan onze nieuwe medewerker Cynthia van der Mark, woonachtig in Honselersdijk en sinds april werkzaam bij Westland Partners. »


Gratis inloopspreekuur!

Altijd al iets willen vragen aan uw notaris of advocaat?
Westland Partners organiseert op alle dinsdagen in april een gratis inloopspreekuur! »


Vestiging Wateringen van Westland Partners is verhuisd!

Vanaf heden is Westland Partners vestiging Wateringen gevestigd aan de Heulweg 2 in Wateringen. »


Volksuniversiteit gaat op in de bibliotheek

Bibliotheek Westland en de Volksuniversiteit Westland (VU) gaan de krachten bundelen. Hierdoor wordt het aanbod van de bibliotheek op het gebied van workshops, activiteiten en cursussen nóg groter. »


Pagina nummers