Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

Informatieavond 'Wat moet er worden geregeld bij een overlijden' op 25 oktober 2017

Woensdagavond 25 oktober organiseren Silene Uitvaart en Westland Partners Notarissen een informatieavond in ‘De Noviteit’ te Monster met als thema 'wat moet er worden geregeld bij een overlijden'. »


Dag van de Scheiding

Op vrijdag 8 september a.s. is dit jaar de Dag van de Scheiding. Op deze dag kunt u bij veel kantoren die aangesloten zijn bij de Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) binnenlopen voor informatie over scheidingen. »


Winnaars Sonos Winactie zijn bekend!

Notaris Lars Boellaard heeft drie winnaars getrokken uit alle binnengekomen reacties. »


Lokale alliantie Westland tegen financieel misbruik ouderen opgericht

Het financieel misbruik van ouderen is een toenemend probleem. Senioren worden geacht steeds langer thuis te blijven wonen, maar staan niet altijd gesteld om weerbaar te zijn in de situatie waarin zij afhankelijk zijn. Financieel misbruik door derden komt in die situatie steeds vaker voor. Om dit tegen te gaan, is een lokale alliantie Westland opgericht door lokale professionals. »


Westland Partners Round Table Conference 2017 groot succes!

Afgelopen dinsdag vond de Round Table Conference 2017 plaats in de Oude Kerk in Naaldwijk. Bekijk hier de compilatievideo! »


Graag stellen wij aan u voor: Annelies Molenkamp

Als leergierige jurist met een dienstverlenende instelling en een passie voor het recht en de Engelse taal heeft Annelies ervoor gekozen om haar carrière bij Westland Partners vorm te geven. Als native speaker en beëdigd vertaler levert zij nauwkeurige en inhoudelijk kwalitatieve juridische vertalingen. Bij uitstek geeft de combinatie ‘recht’ en ‘vertalen’ haar veel voldoening en maakt haar breed inzetbaar binnen Westland Partners.
»


Graag stellen wij aan u voor: Linda Ruygrok-de Zeeuw

Een bekend gezicht in het Westland, en een bekend gezicht binnen Westland Partners.
Toch is Linda Ruygrok-de Zeeuw aan een nieuwe fase in haar carrière begonnen en is zij benoemd tot (toegevoegd) notaris. Voor haarzelf en voor Westland Partners een schitterende stap. Zij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en daarnaast gecertificeerd executeur. »


Graag stellen wij aan u voor: notaris en partner Wilbert Louwers.

Na gewerkt te hebben in de wereldhavenstad Rotterdam, kiest Wilbert ervoor zijn carrière voort te zetten in de andere mainport: het Westland.
Wilbert heeft 24 jaar ervaring als notaris en is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Als voormalig universitair docent is Wilbert niet alleen een man van de praktijk, maar ook van kennis en theorie. »


Westland Partners groeit!

Groeiende ondernemingen, internationalisering, bedrijfsopvolging, maar ook de aantrekkende woningmarkt en de zorg voor kwetsbare ouderen zijn ontwikkelingen waar velen van ons mee te maken hebben. Om u daarbij te begeleiden, zorgt Westland Partners ervoor dat de juiste kennis in huis is. »


Westland Partners begeleidt meerderheidsbelang van HZ Logistics in Mooy Beheer

Eind december 2016 heeft bij Westland Partners de closing plaatsgevonden van het meerderheidsbelang dat HZ, bekend van HZ Logistics, heeft genomen in Mooy Beheer en Mooy Logistics. »


Pagina nummers