Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

Geen deksel die op alle potjes past

Na bijna tweehonderd jaar neemt Nederland afscheid van de algehele gemeenschap van goederen als basissysteem van het huwelijksvermogensrecht. Vanaf 1 januari 2018 treedt de Wet beperking wettelijke gemeenschap van goederen in werking. Eigen vermogen dat vóór het trouwen privé is opgebouwd én erfenissen en giften blijven voortaan buiten de gemeenschap. Gemeenschappelijke voorhuwelijkse goederen en alle overige verkrijgingen tijdens het huwelijk vallen erin. Wat zijn de belangrijkste gevolgen van de nieuwe wet? Notaris Jennifer Fluitman verscheen onlangs in Notariaat Magazine met dit artikel. »


Informatieavond over “de Familiebank” op maandagavond 2 oktober 2017!

Sinds de crisis is het gemak om geld aan te trekken bij banken en financiële instellingen afgenomen. Daarnaast is de rente nog steeds historisch laag.
Deze twee redenen hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat steeds meer mensen hun vermogen inzetten om hun (klein) kinderen, overige familieleden of vrienden financieel te helpen. »


Informatieavond 'Wat moet er worden geregeld bij een overlijden' op 25 oktober 2017

Woensdagavond 25 oktober organiseren Silene Uitvaart en Westland Partners Notarissen een informatieavond in ‘De Noviteit’ te Monster met als thema 'wat moet er worden geregeld bij een overlijden'. »


Dag van de Scheiding

Op vrijdag 8 september a.s. is dit jaar de Dag van de Scheiding. Op deze dag kunt u bij veel kantoren die aangesloten zijn bij de Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) binnenlopen voor informatie over scheidingen. »


Winnaars Sonos Winactie zijn bekend!

Notaris Lars Boellaard heeft drie winnaars getrokken uit alle binnengekomen reacties. »


Lokale alliantie Westland tegen financieel misbruik ouderen opgericht

Het financieel misbruik van ouderen is een toenemend probleem. Senioren worden geacht steeds langer thuis te blijven wonen, maar staan niet altijd gesteld om weerbaar te zijn in de situatie waarin zij afhankelijk zijn. Financieel misbruik door derden komt in die situatie steeds vaker voor. Om dit tegen te gaan, is een lokale alliantie Westland opgericht door lokale professionals. »


Westland Partners Round Table Conference 2017 groot succes!

Afgelopen dinsdag vond de Round Table Conference 2017 plaats in de Oude Kerk in Naaldwijk. Bekijk hier de compilatievideo! »


Graag stellen wij aan u voor: Annelies Molenkamp

Als leergierige jurist met een dienstverlenende instelling en een passie voor het recht en de Engelse taal heeft Annelies ervoor gekozen om haar carrière bij Westland Partners vorm te geven. Als native speaker en beëdigd vertaler levert zij nauwkeurige en inhoudelijk kwalitatieve juridische vertalingen. Bij uitstek geeft de combinatie ‘recht’ en ‘vertalen’ haar veel voldoening en maakt haar breed inzetbaar binnen Westland Partners.
»


Graag stellen wij aan u voor: Linda Ruygrok-de Zeeuw

Een bekend gezicht in het Westland, en een bekend gezicht binnen Westland Partners.
Toch is Linda Ruygrok-de Zeeuw aan een nieuwe fase in haar carrière begonnen en is zij benoemd tot (toegevoegd) notaris. Voor haarzelf en voor Westland Partners een schitterende stap. Zij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en daarnaast gecertificeerd executeur. »


Graag stellen wij aan u voor: notaris en partner Wilbert Louwers.

Na gewerkt te hebben in de wereldhavenstad Rotterdam, kiest Wilbert ervoor zijn carrière voort te zetten in de andere mainport: het Westland.
Wilbert heeft 24 jaar ervaring als notaris en is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Als voormalig universitair docent is Wilbert niet alleen een man van de praktijk, maar ook van kennis en theorie. »


Pagina nummers