Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

Maak kennis met onze nieuwe aanwinst: Diana Mensinga!

Westland Partners groeit!

Maak kennis met onze nieuwe aanwinst: Diana Mensinga! Deze nuchtere Groningse advocate heeft hiervoor in Rotterdam gewerkt en zet haar carrière verder voort in het Westland en omgeving. Diana zal haar werkzaamheden uitvoeren binnen het privaat- en strafrecht. W... Lees meer »


MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017 uitgereikt!

Tendenz Kappers uit Honselersdijk is de winnaar geworden van de 11e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Het bedrijf won daarnaast de deelprijs voor ‘Strategie’. De deelprijs ‘Meest onderscheidend in de branche’ werd gewonnen door Smiemans Projecten en De Winter Logistics ging er vandoor met de deelprijs ‘Mens en Maatschappij’. »


Wettelijke indexering alimentatie: deze bedraagt voor het jaar 2018 1,5%

Onlangs is bepaald dat op 1 januari 2018 de bij rechterlijke uitspraak of bij overeenkomst vastgestelde bedragen voor levensonderhoud automatisch met 1,5% worden verhoogd. »


Geen deksel die op alle potjes past

Na bijna tweehonderd jaar neemt Nederland afscheid van de algehele gemeenschap van goederen als basissysteem van het huwelijksvermogensrecht. Vanaf 1 januari 2018 treedt de Wet beperking wettelijke gemeenschap van goederen in werking. Eigen vermogen dat vóór het trouwen privé is opgebouwd én erfenissen en giften blijven voortaan buiten de gemeenschap. Gemeenschappelijke voorhuwelijkse goederen en alle overige verkrijgingen tijdens het huwelijk vallen erin. Wat zijn de belangrijkste gevolgen van de nieuwe wet? Notaris Jennifer Fluitman verscheen onlangs in Notariaat Magazine met dit artikel. »


Informatieavond over “de Familiebank” op maandagavond 2 oktober 2017!

Sinds de crisis is het gemak om geld aan te trekken bij banken en financiële instellingen afgenomen. Daarnaast is de rente nog steeds historisch laag.
Deze twee redenen hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat steeds meer mensen hun vermogen inzetten om hun (klein) kinderen, overige familieleden of vrienden financieel te helpen. »


Informatieavond 'Wat moet er worden geregeld bij een overlijden' op 25 oktober 2017

Woensdagavond 25 oktober organiseren Silene Uitvaart en Westland Partners Notarissen een informatieavond in ‘De Noviteit’ te Monster met als thema 'wat moet er worden geregeld bij een overlijden'. »


Dag van de Scheiding

Op vrijdag 8 september a.s. is dit jaar de Dag van de Scheiding. Op deze dag kunt u bij veel kantoren die aangesloten zijn bij de Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) binnenlopen voor informatie over scheidingen. »


Winnaars Sonos Winactie zijn bekend!

Notaris Lars Boellaard heeft drie winnaars getrokken uit alle binnengekomen reacties. »


Lokale alliantie Westland tegen financieel misbruik ouderen opgericht

Het financieel misbruik van ouderen is een toenemend probleem. Senioren worden geacht steeds langer thuis te blijven wonen, maar staan niet altijd gesteld om weerbaar te zijn in de situatie waarin zij afhankelijk zijn. Financieel misbruik door derden komt in die situatie steeds vaker voor. Om dit tegen te gaan, is een lokale alliantie Westland opgericht door lokale professionals. »


Westland Partners Round Table Conference 2017 groot succes!

Afgelopen dinsdag vond de Round Table Conference 2017 plaats in de Oude Kerk in Naaldwijk. Bekijk hier de compilatievideo! »


Pagina nummers