Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

Lancering Magazine 'Streamer'

Tijdens de MKB Eindejaarsbijeenkomst is het eerste exemplaar uitgereikt van het magazine 'Streamer'. Hier vindt u het digitale exemplaar van dit magazine. »


Van der Ende Groep winnaar van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2016!

Van der Ende Groep uit Maasdijk is de winnaar geworden van de 10e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Het bedrijf won daarnaast de deelprijs voor ‘Strategie & Innovatie’. De deelprijs ‘Personeel & Organisatie’ werd gewonnen door DB Telecom en Hotel Restaurant Unicum Elzenhagen ging er vandoor met de deelprijs ‘Marketing & Communicatie’. »


Wettelijke indexering alimentatie

Jaarlijks worden de alimentatiebedragen voor kinderalimentatie en voor partneralimentatie aangepast. Dit heet indexering van alimentatie. De minister van Veiligheid en Justitie stelt elk jaar in november een percentage vast waarmee de alimentatiebedragen op 1 januari van het nieuwe jaar automatisch wijzigen. Het is in principe dus niet nodig om de alimentatieplichtige hier op te wijzen, aangezien de wettelijke indexering van rechtswege ingaat. »


Het einde van de VBI?

Tijdens de presentatie van het Belastingplan 2017 op 20 september 2016 is onder andere bericht dat het onaantrekkelijk wordt om een Vrijgestelde Beleggingsinstelling (VBI) te starten. VBI’s zijn NV’s of Fondsen voor Gemene Rekening (FGR) waarbij de beleggingswinsten zijn vrijgesteld van vennootschapsbelasting. »


Komt u gratis met ons kennismaken?

In het proces rondom een echtscheiding hebben emoties vaak de overhand. In veel gevallen verloopt een scheiding in goed overleg, maar in sommige gevallen kunt u niet meer rationeel met elkaar praten. In beide gevallen is het verstandig u te laten bijstaan door een advocaat om de juridische aspecten van de scheiding goed met u door te nemen. Het is nogal wat om een vreemd persoon te betrekken bij uw persoonlijke problemen, dat begrijpen wij bij Westland Partner heel goed! Daarom introduceren wij vanaf september het gratis kennismakingsgesprek. »


Televisieprogramma ‘De Pitch’ komt terug met tweede seizoen

Na het succes van het eerste seizoen van het televisieprogramma De Pitch, is 6 september jl. het startsein gegeven voor een nieuw seizoen. Het tweede seizoen van De Pitch bestaat uit 6 afleveringen en wordt in 2016 opgenomen en uitgezonden op WOS TV. »


Inschrijving MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2016 geopend!

Op donderdag 24 november a.s. wordt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs uitgereikt. U kunt nu een bedrijf nomineren voor deze prestigieuze prijs! »


Wet bescherming erfgenamen tegen schulden treedt in werking op 1 september 2016

In een koninklijk besluit is neergelegd dat de Wet bescherming erfgenamen tegen schulden op 1 september 2016 in werking zal gaan treden. Dit betekent dat erfgenamen die op die datum nog geen keuze hebben gemaakt over de aanvaarding van een reeds opengevallen nalatenschap, deze zuiver aanvaarden door gedragingen als zij beschikkingshandelingen verrichten die benadeling van nalatenschapsschuldeisers tot gevolg kunnen hebben (zie het nieuwe artikel 4:192 lid 1 BW). »


Sociaal Plan

Veel grote organisaties zoals Unilever, Shell, Rabobank, ABN Amro, Akzo Nobel hebben een uitvoerig sociaal plan dat vaak voor meerdere jaren met de bonden is afgesloten. In zo’n sociaal plan is vaak een vrijwillige vertrekregeling opgenomen op basis waarvan de werknemer wordt gestimuleerd om vrijwillig te vertrekken onder gunstige voorwaarden. Een vrijwillige vertrekregeling wordt ook wel los van een sociaal plan aangeboden. »


Rotary Tourrit voor ZZF groot succes!

De 8e Rotary Tourrit, georganiseerd door de Rotary clubs Wateringen en Maassluis/Maasland is zondag 26 juni gereden voor het goede doel. Dit jaar is dankzij de gulle giften van sponsors de totale opbrengst van de inschrijvingen voor het Zeldzame Ziekten Fonds. Westland Partners is trotse sponsor van dit evenement! »


Pagina nummers