Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

Graag stellen wij aan u voor: notaris en partner Wilbert Louwers.

Na gewerkt te hebben in de wereldhavenstad Rotterdam, kiest Wilbert ervoor zijn carrière voort te zetten in de andere mainport: het Westland.
Wilbert heeft 24 jaar ervaring als notaris en is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Als voormalig universitair docent is Wilbert niet alleen een man van de praktijk, maar ook van kennis en theorie. »


Westland Partners groeit!

Groeiende ondernemingen, internationalisering, bedrijfsopvolging, maar ook de aantrekkende woningmarkt en de zorg voor kwetsbare ouderen zijn ontwikkelingen waar velen van ons mee te maken hebben. Om u daarbij te begeleiden, zorgt Westland Partners ervoor dat de juiste kennis in huis is. »


Westland Partners begeleidt meerderheidsbelang van HZ Logistics in Mooy Beheer

Eind december 2016 heeft bij Westland Partners de closing plaatsgevonden van het meerderheidsbelang dat HZ, bekend van HZ Logistics, heeft genomen in Mooy Beheer en Mooy Logistics. »


Lancering Magazine 'Streamer'

Tijdens de MKB Eindejaarsbijeenkomst is het eerste exemplaar uitgereikt van het magazine 'Streamer'. Hier vindt u het digitale exemplaar van dit magazine. »


Van der Ende Groep winnaar van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2016!

Van der Ende Groep uit Maasdijk is de winnaar geworden van de 10e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Het bedrijf won daarnaast de deelprijs voor ‘Strategie & Innovatie’. De deelprijs ‘Personeel & Organisatie’ werd gewonnen door DB Telecom en Hotel Restaurant Unicum Elzenhagen ging er vandoor met de deelprijs ‘Marketing & Communicatie’. »


Wettelijke indexering alimentatie

Jaarlijks worden de alimentatiebedragen voor kinderalimentatie en voor partneralimentatie aangepast. Dit heet indexering van alimentatie. De minister van Veiligheid en Justitie stelt elk jaar in november een percentage vast waarmee de alimentatiebedragen op 1 januari van het nieuwe jaar automatisch wijzigen. Het is in principe dus niet nodig om de alimentatieplichtige hier op te wijzen, aangezien de wettelijke indexering van rechtswege ingaat. »


Het einde van de VBI?

Tijdens de presentatie van het Belastingplan 2017 op 20 september 2016 is onder andere bericht dat het onaantrekkelijk wordt om een Vrijgestelde Beleggingsinstelling (VBI) te starten. VBI’s zijn NV’s of Fondsen voor Gemene Rekening (FGR) waarbij de beleggingswinsten zijn vrijgesteld van vennootschapsbelasting. »


Komt u gratis met ons kennismaken?

In het proces rondom een echtscheiding hebben emoties vaak de overhand. In veel gevallen verloopt een scheiding in goed overleg, maar in sommige gevallen kunt u niet meer rationeel met elkaar praten. In beide gevallen is het verstandig u te laten bijstaan door een advocaat om de juridische aspecten van de scheiding goed met u door te nemen. Het is nogal wat om een vreemd persoon te betrekken bij uw persoonlijke problemen, dat begrijpen wij bij Westland Partner heel goed! Daarom introduceren wij vanaf september het gratis kennismakingsgesprek. »


Televisieprogramma ‘De Pitch’ komt terug met tweede seizoen

Na het succes van het eerste seizoen van het televisieprogramma De Pitch, is 6 september jl. het startsein gegeven voor een nieuw seizoen. Het tweede seizoen van De Pitch bestaat uit 6 afleveringen en wordt in 2016 opgenomen en uitgezonden op WOS TV. »


Inschrijving MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2016 geopend!

Op donderdag 24 november a.s. wordt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs uitgereikt. U kunt nu een bedrijf nomineren voor deze prestigieuze prijs! »


Pagina nummers