Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

Westland Partners gecertificeerd als dementievriendelijk notariskantoor!

Op maandag 7 maart jl. hebben notarissen en kandidaat-notarissen van Westland Partners een training gevolgd uit het programma: ‘Dementie Vriendelijke Omgeving’ van Home Instead Thuisservice.
Dit programma heeft als doel diverse werk en zakelijke omgevingen te leren omgaan met klanten die een vorm van dementie hebben. »


Westland Partners sponsor van het SGK Muziekgala 2016

Westland Partners heeft het SGK Muziekgala 2016 ondersteunt! Stichting Sportbelang Gehandicapten organiseert die evenement voor de tiende keer. »


Ruime openingstijden bij Westland Partners!

Westland Partners heeft ruime openingstijden. Zo staan onze specialisten voor u klaar, op het moment dat het u uitkomt!
»


Notaris Jennifer Fluitman bestuurslid van MKB Westland!

MKB Westland heeft er 2 nieuwe bestuursleden bij! Dit zijn Jennifer Fluitman en Shirley Schelkers. Na 4 jaar bestuurslid te zijn geweest gaf Marc van Kampen het stokje over aan de twee dames. »


Eerste cijfers 'Flexwet' bekend

De ‘Flexwet’, een onderdeel van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid, zou ervoor moeten zorgen dat werknemers eerder uitzicht hebben op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Onderzoek van het CBS wijst echter uit dat de Flexwet het tegenovergestelde effect heeft. Nog nooit was het aantal vaste arbeidscontracten zo laag als in 2015. »


Klachten over de huurprijs

U heeft het vast gelezen of gehoord. Uit onderzoek van Buurtfacts is gebleken dat huurders die een klacht neerlegden over de hoogte van de huurprijs in de meeste gevallen gelijk hebben gekregen, met een huurverlaging als resultaat. »


Reorganisatie wat nu?

Westland Partners beschikt over specialisten die ervaring hebben met onder andere het begeleiden van ontslag (zowel voor de werkgever als de werknemer), het opstellen van een sociaal plan en het begeleiden van het gehele reorganisatietraject. Kortom wij denken graag met u mee! »


Gewascoöperatie Kalanchoe opgericht

Met de ondertekening van de oprichtingsakte door kalanchoetelers Rene van Dop en Jelle Strijbis op vrijdag 4 december is de gewascoöperatie Kalanchoe een feit. Deze gewascoöperatie heeft het jongste bestuur van alle gewascoöperaties. »


Wettelijke indexering alimentatie

Jaarlijks worden de alimentatiebedragen voor kinderalimentatie en voor partneralimentatie aangepast. Dit heet indexering van alimentatie. De minister van Veiligheid en Justitie stelt elk jaar in november een percentage vast waarmee de alimentatiebedragen op 1 januari van het nieuwe jaar automatisch wijzigen. Het is in principe dus niet nodig om de alimentatieplichtige hier op te wijzen, aangezien de wettelijke indexering van rechtswege ingaat. »


Greve Banden wint MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2015!

Greve Banden uit De Lier is de winnaar geworden van de 9e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Het bedrijf won daarnaast de deelprijs voor Marketing & Communicatie. De deelprijs ‘meest onderscheidend’ werd gewonnen door Kester2Wielers en AH Vrij ging er vandaar met de deelprijs ‘strategie’. »


Pagina nummers