Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

Einde partneralimentatie na wijziging relatiestatus op Facebook?

Een vrouw wijzigt haar status op Facebook in "gehuwd". Heeft zij hierna nog recht op partneralimentatie? »


Genomineerden MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2015 bekend!

Op donderdag 26 november a.s. wordt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2015 (WPO) uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Drie bedrijven zijn vanuit de aanmeldingen genomineerd. »


Rechter zet streep door concurrentiebeding in tijdelijke contracten

Werknemers kunnen na een tijdelijk contract gewoon bij de concurrent aan de slag, ook al staat in het contract dat dit niet mag. Uit deze zaak blijkt dat een werkgever zeer specifieke belangen moet hebben, wil men een concurrentiebeding mogen opnemen in een tijdelijk contract. »


Notaris Arjan Verrijp in jury WK Kassiebouwen!

Zaterdag 10 oktober jl. vond de finale van het WK Kassiebouwen plaats. Notaris Arjan Verrijp mocht daarbij de functie van hoofd jury vervullen. »


Stichting De Oranjesluistocht opgericht!

Op 22 september 2015 is Stichting De Oranjesluistocht opgericht. De stichting organiseert de 'Oranjesluistocht', voorheen een onderdeel van de Wollebrandcross. »


Hebben kinderen boven de 21 jaar recht op een bijdrage?

Wanneer hebben kinderen, ouder dan 21 jaar, recht op een bijdrage? »


Stichting Veteranen Westland opgericht!

In het Westland wonen 465 veteranen, die ooit door Nederland zijn uitgezonden naar conflicthaarden overal in de wereld. Zij hebben de behoefte om hun verhaal met anderen te delen. »


Notaris Jennifer Fluitman in het Notariaat Magazine!

Een geldlening van ouders aan hun kinderen voor de financiering van een eigen huis. Waarom niet gebruikmaken van de familiebank in plaats van de 'traditionele' bank? »


Inschrijving MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2015 geopend!

Op donderdag 26 november a.s. wordt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs uitgereikt. U kunt nu het bedrijf nomineren dat volgens u deze prestigieuze prijs moet winnen! »


Stichting Westlands Hoop opgericht!

Jaarlijks worden ruim 800 kinderen in het ziekenhuis behandeld omdat ze kanker hebben. Kids die vanwege hun levensbedreigende ziekte vooral patiĆ«nt zijn. Stichting Westlands Hoop streeft na deze kinderen minstens voor een dag een grote glimlach te bezorgen. »


Pagina nummers