Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

Reorganisatie wat nu?

Westland Partners beschikt over specialisten die ervaring hebben met onder andere het begeleiden van ontslag (zowel voor de werkgever als de werknemer), het opstellen van een sociaal plan en het begeleiden van het gehele reorganisatietraject. Kortom wij denken graag met u mee! »


Gewascoöperatie Kalanchoe opgericht

Met de ondertekening van de oprichtingsakte door kalanchoetelers Rene van Dop en Jelle Strijbis op vrijdag 4 december is de gewascoöperatie Kalanchoe een feit. Deze gewascoöperatie heeft het jongste bestuur van alle gewascoöperaties. »


Wettelijke indexering alimentatie

Jaarlijks worden de alimentatiebedragen voor kinderalimentatie en voor partneralimentatie aangepast. Dit heet indexering van alimentatie. De minister van Veiligheid en Justitie stelt elk jaar in november een percentage vast waarmee de alimentatiebedragen op 1 januari van het nieuwe jaar automatisch wijzigen. Het is in principe dus niet nodig om de alimentatieplichtige hier op te wijzen, aangezien de wettelijke indexering van rechtswege ingaat. »


Greve Banden wint MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2015!

Greve Banden uit De Lier is de winnaar geworden van de 9e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Het bedrijf won daarnaast de deelprijs voor Marketing & Communicatie. De deelprijs ‘meest onderscheidend’ werd gewonnen door Kester2Wielers en AH Vrij ging er vandaar met de deelprijs ‘strategie’. »


Einde partneralimentatie na wijziging relatiestatus op Facebook?

Een vrouw wijzigt haar status op Facebook in "gehuwd". Heeft zij hierna nog recht op partneralimentatie? »


Genomineerden MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2015 bekend!

Op donderdag 26 november a.s. wordt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2015 (WPO) uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Drie bedrijven zijn vanuit de aanmeldingen genomineerd. »


Rechter zet streep door concurrentiebeding in tijdelijke contracten

Werknemers kunnen na een tijdelijk contract gewoon bij de concurrent aan de slag, ook al staat in het contract dat dit niet mag. Uit deze zaak blijkt dat een werkgever zeer specifieke belangen moet hebben, wil men een concurrentiebeding mogen opnemen in een tijdelijk contract. »


Notaris Arjan Verrijp in jury WK Kassiebouwen!

Zaterdag 10 oktober jl. vond de finale van het WK Kassiebouwen plaats. Notaris Arjan Verrijp mocht daarbij de functie van hoofd jury vervullen. »


Stichting De Oranjesluistocht opgericht!

Op 22 september 2015 is Stichting De Oranjesluistocht opgericht. De stichting organiseert de 'Oranjesluistocht', voorheen een onderdeel van de Wollebrandcross. »


Hebben kinderen boven de 21 jaar recht op een bijdrage?

Wanneer hebben kinderen, ouder dan 21 jaar, recht op een bijdrage? »


Pagina nummers