Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

Stichting Veteranen Westland opgericht!

In het Westland wonen 465 veteranen, die ooit door Nederland zijn uitgezonden naar conflicthaarden overal in de wereld. Zij hebben de behoefte om hun verhaal met anderen te delen. »


Notaris Jennifer Fluitman in het Notariaat Magazine!

Een geldlening van ouders aan hun kinderen voor de financiering van een eigen huis. Waarom niet gebruikmaken van de familiebank in plaats van de 'traditionele' bank? »


Inschrijving MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2015 geopend!

Op donderdag 26 november a.s. wordt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs uitgereikt. U kunt nu het bedrijf nomineren dat volgens u deze prestigieuze prijs moet winnen! »


Stichting Westlands Hoop opgericht!

Jaarlijks worden ruim 800 kinderen in het ziekenhuis behandeld omdat ze kanker hebben. Kids die vanwege hun levensbedreigende ziekte vooral patiënt zijn. Stichting Westlands Hoop streeft na deze kinderen minstens voor een dag een grote glimlach te bezorgen. »


Gewascoöperatie Tomaat opgericht!

Dinsdag 30 juni 2015 is de gewascoöperatie Tomaat opgericht. Hiermee is het gewasgerichte onderzoek voor tomaat op het gebied van knelpunten verzekerd van een toekomst. Inmiddels is ruim 400 ha aangesloten. Volgens de kersverse bestuursleden van de gewascoöperatie is met een lage instap knelpunten gezamenlijk oplossen een must. »


Houd regie: 'Ouderen in veilige handen'

Veel ouderen zijn jaarlijks slachtoffer van financieel misbruik of financiële uitbuiting. Met het actieplan 'Ouderen in veilige handen' wil het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport financiële uitbuiting voorkomen. Het notariaat is in de strijd tegen dit misbruik naast banken, woningcorporaties en organisaties van thuis- en mantelzorg, een sleutelfiguur.
Notaris Steffie Michels verscheen onlangs in een uitgave van Gezond Zijn Beter Worden met een artikel over dit veelbesproken onderwerp. »


Notaris Steffie Michels is voorzitter van de Club voor Bedrijven Monster-Poeldijk.

Notaris Steffie Michels is voorzitter van de Club voor Bedrijven Monster-Poeldijk. Deze club bestaat inmiddels uit 75 leden en bloeit volop! Gezelligheid en belangenbehartiging gaan hierbij hand in hand. »


Vereniging schrijvers tussen de kassen opgericht!

Het Westland telt tientallen schrijvers, dichters en singer songwriters. Op de website www.schrijvers-tussen-de-kassen.nl laten zij hun werk al sinds enige jaren zien. Met ondersteuning van Cultuurweb Westland is nu een vereniging opgericht om een actief platform te bieden voor Westlandse schrijvers en om evenementen zoals literaire cafés en schrijversmarkten te organiseren voor het publiek. Het eerste literaire café staat gepland voor 4 juni bij De 3 Winckels in Naaldwijk. »


Gewascoöperatie Freesia opgericht

Op 28 mei 2015 is de Gewascoöperatie Freesia-onderzoek Accrescere opgericht. Gewascoöperaties richten zich op het bijeenbrengen van gelden ten behoeve van onderzoek binnen een bepaald gewas en zijn sinds het verdwijnen van het Productschap Tuinbouw ontstaan. In samenwerking met Flynth, LTO Glaskracht is Westland Partners betrokken bij de opzet en oprichting van de gewascoöperaties. De Gewascoöperatie Freesia-onderzoek Accrescere is inmiddels de tiende gewascoöperatie die is opgericht. »


Lenteconcert PIUS X in samenwerking met het Westlands Mannenkoor een groot succes!

Zaterdagavond 18 april 2015 vond het Lenteconcert plaats van Muziekvereniging PIUS X te Poeldijk in de Leuningjes te Poeldijk.
Uitvoerenden die avond waren, naast de blazers en de slagwerkgroep van Muziekvereniging PIUS X, het Westlands Mannenkoor, sopraan Maghen Hilgersum en aan de vleugel Martin van Broekhoven.
De avond was imposant en van verrassend hoog muzikaal niveau.

»


Pagina nummers