Ga direct naar de inhoud.

Stichting Round Table Conference opgericht door Westland Partners!

VTM Round Table Conference 2015 ambitieuzer van opzet dan ooit

Maandag 16 maart 2015 was de Oude Kerk in Naaldwijk het decor voor de VTM Round Table Conference 2015. Het benefietdiner was dit jaar grootser en ambitieuzer van opzet dan ooit. Met keynote spreker Arend-Jan Boekestijn, presentator Jort Kelder en een aantal spraakmakende gasten heeft serviceclub Ronde Tafel Westland een aantrekkelijk programma op het driegangenmenu. Met het event haalt de serviceclub jaarlijks geld op voor goede doelen. Vanwege de omvang van de organisatie is zelfs een stichting opgericht, met belangeloze medewerking van Westland Partners Notarissen en Advocaten.

Liefst 240 deelnemers waren maandag 16 maart jl. aanwezig in de Oude Kerk op het Wilhelminaplein. Zij betaalden ieder hun eigen diner. Daarnaast wist Ronde Tafel Westland – een serviceclub voor mannen tot 40 jaar – een groot aantal bedrijven aan het event te verbinden. Hoofdsponsor is VTM Groep uit Maasdijk. Met Arend-Jan Boekestijn als keynote spreker kon de volledige kerk rekenen op een inspirerende toespraak. De ex-politicus en (onder meer) Elsevier-columnist staat bekend om zijn prikkelende stellingname over de recente ontwikkelingen in Europa. Tweede intermezzo van de avond is het “Natafelen met Jort” onder leiding van Jort Kelder, waarvoor een aantal bekende namen aan de tafel aanschoven. Het culinaire deel was in handen van chef Sjoerd Henstra van restaurant Zwoel in Hoek van Holland. Met de opbrengst van de avond zijn Laureus Nederland (sportprojecten voor jongeren) en Voedselbank Westland verblijd.

Stichting

Met de officiële oprichting van een stichting wil Ronde Tafel Westland het fundament onder het jaarlijkse benefietdiner verstevigen. Met de verhuizing naar de Oude Kerk verdubbelt ook het aantal gasten. Ook is het aantal sponsors sterk gegroeid. 'Daardoor zijn de belangen die met de VTM Round Table Conference gemoeid zijn veel groter geworden. We willen graag de huishoudboekjes van Ronde Tafel Westland en die van de VTM Round Table Conference netjes van elkaar scheiden, zegt Marco de Zoete, namens Ronde Tafel Westland.

Bij Westland Partners trof de serviceclub een bereidwillige notaris die de Ronde Tafel goed kent: ook Lars Boellaard maakte tot zijn 40ste jaar deel uit van het gezelschap. Daardoor was hij graag bereid om een stichting op te richten die statutair voldoet aan alle fiscale vereisten.

« terug

Deel deze pagina op: