Ga direct naar de inhoud.

Stichting Westlands Hoop opgericht!

Jaarlijks worden ruim 800 kinderen in het ziekenhuis behandeld omdat ze kanker hebben. Kids die vanwege hun levensbedreigende ziekte vooral patiënt zijn. Chemokuren, bestraling en pijnbestrijding; om beter te kunnen worden moeten ze zware behandelingen ondergaan. Plezier beleven is voor hen geen vanzelfsprekendheid. Stichting Westlands Hoop streeft na deze kinderen minstens voor een dag een grote glimlach te bezorgen.

Zeer recentelijk, op 28 juni 2015, ontstond het idee voor het oprichten van een stichting genaamd Westlands Hoop. "Het woord hoop is wellicht beladen. Maar hoop doet strijden en zonder strijd geen overwinning", aldus initiator Rob Bulsing. Als fotograaf legt hij kinderen die getroffen zijn door kanker vast op de gevoelige plaat. Zijn fotosessies worden veelal gezien als lichtpunt. De zwaar zieke kinderen gaan op in een onvergetelijke ervaring en hun ouders kunnen putten uit een blijvende herinnering. Deze constatering heeft Bulsing ertoe bewogen om actie te ondernemen. 

Samen met een groep enthousiaste Westlanders zet hij zich in om zieke kinderen de dag van hun leven te bezorgen door hun liefste wensen in vervulling te laten gaan. "Op deze dag is het de bedoeling dat de blijdschap van het kind de overhand krijgt en de ziekte naar de achtergrond verdwijnt".

Verschillende sponsoren zijn al aangehaakt om de wensen in vervulling te laten gaan. Zo ook Westland Partners. Westland Partners heeft de oprichting van de stichting geheel belangeloos verzorgd.

Op zaterdag 1 augustus is de stichting officieel gepresenteerd in Winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk.

Voor meer informatie en/of het aanmelden van een wens: info@westlandshoop.nl. Bekijk ook www.westlandshoop.nl.

Westland Partners is trots partner te kunnen zijn van dit mooie initiatief en wenst het team van stichting Westlands Hoop enorm veel succes bij het vervullen van de wensen van de kinderen.

« terug

Deel deze pagina op: