Ga direct naar de inhoud.

Notaris Jennifer Fluitman-Marinussen tot notaris benoemd!

Iedere notaris is zelfstandig bevoegd om notariële akten te passeren. Dit geldt dus ook voor de toegevoegd notaris en Fluitman-Marinussen. De door de toegevoegd notaris gepasseerde akten zullen gaan behoren tot het protocol van mr. L. Boellaard, die ook aan Westland Partners verbonden is. De toegevoegd notaris is sinds kort in de wet opgenomen en geeft ambitieuze en talentvolle kandidaat-notarissen een mogelijkheid om notaris te worden. De toegevoegd notaris heeft verder dezelfde bevoegdheden als de notaris.

Mr. Jennifer Fluitman-Marinussen: "Door de benoeming kan ik nu zelf mijn werkzaamheden afronden door de akten die ik voor mijn cliënten maak, ook zelf te passeren. Ik weet na de bespreking met de cliënt als geen ander wat gewenst wordt en nodig is. Ik kan vanaf nu zelf het dossier volledig behandelen door als passerend notaris de akten ook zelf te ondertekenen. Dit geeft meerwaarde voor de klant, maar ook voor mijzelf is dit fijn. Het geeft dat ik nog meer trots op mijn werk ben." 

Mr. L. Boellaard, notaris en managing partner: "De benoeming doet recht aan de persoonlijke ontwikkelingen en ambities van mr. Fluitman-Marinussen. Gelijk met de benoeming zien we dat Westland Partners stijgt in de lijst met grootste kantoren van Nederland. Als vanzelfsprekend is een grotere omvang geen doel op zich. Bij Westland Partners bestaat echter de overtuiging dat de klant zich verzekerd weet van een kantoor van een omvang waarbij altijd een specialist klaar staat, die in teamverband notariële en juridische uitdagingen tot een goed einde weet te brengen."

« terug

Deel deze pagina op: