Ga direct naar de inhoud.

Vestiging Wateringen van Westland Partners is verhuisd!

Vanaf heden is Westland Partners vestiging Wateringen gevestigd aan de Heulweg 2 in Wateringen. Notaris Lars Boellaard licht toe: “Het was nu de juiste tijd om te verhuizen. Het nieuwe pand heeft de moderne uitstraling die past bij de huidige tijd en daardoor bij Westland Partners. Bovendien beschikken we met het nieuwe kantoor over meer werkplekken, die nodig zijn voor de groei van Westland Partners, en kunnen we ook in het centrum van Wateringen parkeergelegenheid aan onze klanten aanbieden. 

Notaris Arjan Verrijp van Westland Partners heeft sinds augustus 2006 kantoor gehouden in het “Oude Raadhuis” in Wateringen, welk pand op 9 maart 2001 de status van Rijksmonument heeft gekregen. Het Oude Raadhuis, ontworpen door de architect A.J. Kropholler, was en is nog steeds beeldbepalend voor de kern Wateringen. Een historisch pand dat zich, naast notariskantoor, leende voor meerdere lokale functies, zoals huwelijkslocatie, de Sinterklaasintocht, het Lichtjesfeest georganiseerd door Rotary Wateringen, de sleuteloverdracht met Carnaval en natuurlijk Open Monumentendag.

Notaris Arjan Verrijp licht toe: “Natuurlijk gaat het mij aan het hart dat Westland Partners het markante gebouw gaat verlaten. Ik heb daar altijd met veel plezier kantoor gehouden en heb daarnaast door middel van renovatie en onderhoud een bijdrage kunnen leveren tot behoud van het voormalige raadhuis voor de toekomst. Uiteraard is dit wel het goede moment om te verhuizen daar de nieuwe locatie aan de Heulweg helemaal past bij Westland Partners. De toekomstige bestemming van het Oude Raadhuis is nog niet bekend, maar Westland Partners spreekt nadrukkelijk de wens uit dat de lokale functie daarvan als zodanig behouden blijft”.

Aan de service en dienstverlening van Westland Partners verandert uiteraard niets. Zij ontvangen u vanaf heden graag op de nieuwe locatie aan de Heulweg 2 in Wateringen. Daarnaast blijft het adres in Naaldwijk ongewijzigd.

« terug

Deel deze pagina op: