Ga direct naar de inhoud.

Westland Partners in het nieuws!

In Het Hele Westland is eind februari een artikel verschenen waarin Lars Boellaard, managing partner van Westland Partners, zijn visie op het vak en op Westland Partners toelicht.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen loopt als een rode draad door het dagelijkse bedrijfsleven van Westland Partners. Het pand is CO2-neutraal. Ook zijn er kantoorfietsen en een elektrische scooter voor het personeel beschikbaar en rijden steeds meer medewerkers in hybride auto's.

Ook maatschappelijk is Westland Partners heel betrokken. Het bedrijf sponsort vele sportverenigingen zoals HV Westland, is hoofdsponsor van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs en steunt maatschappelijke initiatieven waaronder Stichting ALS en Stichting Schuldhulpmaatje.

Het groenonderhoud en de catering heeft Westland Partners ondergebracht bij Patijnenburg. "Ik vind dat je je talenten en kennis moet inzetten, niet alleen zakelijk maar ook voor de samenleving", aldus Lars. "Als iedereen een steentje bijdraagt, wordt de samenleving vanzelf mooier". 

Lees hier het volledige artikel.

« terug

Deel deze pagina op: