Ga direct naar de inhoud.

Westland Partners ondersteunt de Stichting Vrienden van Topturnsters!

Westland Partners ondersteunt de Stichting Vrienden van Topturnsters!

Op woensdag 10 september 2014 is in het Sportcomplex Koning Willem-Alexander door Notaris Sawitrie Kanhai de notariële akte gepasseerd voor de nieuwe stichting Vrienden van Topturnsters. Het passeren van de akte gebeurde pro deo door Westland Partners. 

Mevrouw  Kanhai werd om 10.00 uur ontvangen in de sporthal alwaar eerst een gesprek was met de ouders van de turnsters en het bestuur van SV Pax. Hierna heeft trainer Patrick Kiens mevrouw Kanhai in de zaal rondgeleid en kennis laten maken met de 6 topturnsters.

Na de rondgang heeft het passeren van de akte plaatsgevonden. Hierbij waren de turnsters ook aanwezig. Het bestuur van de stichting Vrienden van Topturnsers (Olga Fauste Dominguez, Thor Thorarensen Gunnlaugsson en Brigitte Polderman) en notaris Sawitrie Kanhai hebben de akte ondertekend.  Hierna werd de notaris vriendelijk bedankt en werd er afscheid genomen.

Het doel van de stichting Vrienden van Topturnster is de topturnsters te faciliteren om te kunnen blijven turnen en hun ambities te halen.

De turnsters turnen bij de vereniging SV PAX in Hoofddorp omdat Patrick Kiens hier training geeft. Hij is één van de beste trainers in Nederland die de turnsters opleid en hen helpt met hun ambities.  De turnsters wonen in de regio Haaglanden en regio Rijnmond.

Wie zijn de 6 topturnsters?
De 6 topturnsters zijn: Eythora Thorsdottir, Chiara Frisina Fauste, Kirsten Polderman, Noa Claver, Dyonnailys Supriana en Yara van Lierop. De jongste turnster Yara is 8 jaar, de andere 5 turnsters variëren tussen de 14 en 17 jaar. De turnsters die tussen de 14 en 17 jaar zijn maken allemaal deel uit van de (Jong) Oranje Selectie, wat inhoud dat ze namens de KNGU uitkomen voor Nederland tijdens nationale en internationale wedstrijden. Het zijn ambitieuze meisjes die zich allemaal tot doel stellen om mee te gaan doen met EK’s, WK’s en het liefst ook de Olympische Spelen. Alle meisjes hebben op nationaal niveau al hoge prestaties geleverd en de meisjes tussen de 14 en 17 jaar hebben allemaal al aan buitenlandse wedstrijden deelgenomen, sommige zelfs met een jeugd EK en een Europees jeugd Olympische festival. De meisjes zijn dus zeer talentvol!! Van vele meisjes kan u via internet zien wat zij presteren. 

« terug

Deel deze pagina op: