Notariële diensten voor AFWIKKELING nalatenschap

Na een overlijden komt er veel op u af. Een emotionele periode, waarin het verlies zich elke dag opdringt  De emoties dringen zich op, maar tegelijkertijd moet er veel geregeld worden. Het is dan aan Westland Partners vertrouwd om u met begrip maar ook met raad en daad bij te staan.

Bekijk onze specialisten

Van verklaring van erfrecht tot volledige afwikkeling van de nalatenschap

De begeleiding door Westland Partners kan zich beperken tot uitsluitend het afgeven van de verklaring van erfrecht of de verklaring van executele. Met de gespecialiseerde afdeling kan Westland Partners u ook de gehele zorg van de afwikkeling van de nalatenschap uit handen nemen: van de aangifte voor de erfbelasting, de verkoop van de woning tot en met de finale verdeling.

Specialistische kennis

Is de nalatenschap complex van samenstelling? Zijn de belangen groot? Staan de erfgenamen letterlijk of figuurlijk op grote afstand tot elkaar? Zijn de fiscale gevolgen van het overlijden groot of ingewikkeld? Bij Westland Partners vindt u de juiste specialisten. Door de (kandidaat-)notarissen van Westland Partners zijn alle relevante opleidingen gevolgd en zijn de (kandidaat-)notarissen lid van de relevante belangenorganisaties en kennisinstituten, zoals de Vereniging voor Estate Planners in het Notariaat (www.epn.nl) en de Nederlandse Vereniging voor Executeurs (www.novex-executeur.nl).

Advies

  • een ruime advisering van de erfgenamen, executeurs, legatarissen en legitimarissen;
  • de spoedige afgifte van de verklaring van executele en/of verklaring van erfrecht;
  • de begeleiding van de executeur;
  • fiscale advisering bij de verdeling van de nalatenschap;
  • het opstellen en indien van de aangifte voor de erfbelasting;
  • de afgifte van legaten;
  • de verdeling van de nalatenschap;
  • bijwerking van openbare registers, zoals die van het kadaster en de Kamer van Koophandel.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat we precies voor u kunnen betekenen en welke kosten daarmee gemoeid zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen