Notariƫle diensten voor Onderneming en bedrijf

Op alle gebieden waar een ondernemer mee te maken kan krijgen, vindt u bij Westland Partners mensen met kennis van zaken. Onze brede scoop leidt tot adviezen die meer hout snijden en een slagvaardigheid die u van uw adviseur verlangt.

Bekijk onze specialisten

Westland Partners: partner voor de ondernemer

In de ondernemende omgeving van het Westland spreekt het voor zich dat Westland Partners een specialistische afdeling heeft op het gebied van het ondernemingsrecht. De specialisten weten wat ondernemen is: schakelen en doorpakken als het moet, met u kansen zien en als partner samen het doel bereiken.

Voor de ZZP'er en multinationals

Bij de stap van eenmanszaak naar een BV staat Westland Partners u als adviseur bij. U wilt echter blijven ondernemen en daarom neemt Westland Partners alle administratieve zorgen van u over: van het overleg met uw accountant tot en met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Westland Partners heeft daarnaast grote ervaring bij de advisering en begeleiding van grote(re) ondernemingen. Iedere rechtsvorm is voor Westland Partners vertrouwd: van een BV-structuur tot naamloze vennootschap, van vennootschap onder firma tot coöperatie.

Legalisatie en apostille

Als ondernemer kan het geregeld voorkomen dat uw handtekening dient te worden gelegaliseerd voor een transactie in het buitenland. Westland Partners is heel goed op de hoogte van de wegen die bewandeld moeten worden om dit proces goed en efficiënt te laten verlopen. Met onze ervaring en goede contacten kan een volmacht snel worden voorzien van legalisatie van uw handtekening, verklaring van bevoegdheid en apostille of desgewenst verklaringen van ambassades en consulaten, zodat uw volmacht snel op de plaats van bestemming is.

De ondernemende expertise van Westland Partners

  • het oprichten van besloten vennootschappen;
  • het oprichten van naamloze vennootschappen;
  • legalisatie en apostille;
  • statutenwijzigingen;
  • overdracht, uitgifte en certificering van aandelen;
  • opstellen van aandeelhouders- en stemovereenkomsten;
  • opstellen van maatschaps- en firmacontracten;
  • herstructureringen;
  • fusies en splitsingen;

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat we precies voor u kunnen betekenen en welke kosten daarmee gemoeid zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen