Notariële diensten voor RELATIE EN FAMILIE

Geboorte en het aangaan van een relatie zijn mooie momenten in een leven. Maar we realiseren ons dat deze mooie kant van de medaille ook een andere kant heeft: het soms moeten verbreken van een relatie en overlijden. Het personen- en familierecht loopt daar als een rode draad doorheen. Westland Partners voelt zich verbonden met haar cliënten en staat hen daarom graag bij op die belangrijke momenten. Het is dan ook niet vreemd dat de afdeling Personen- en Familierecht van Westland Partners is uitgegroeid tot de grootste van Nederland.

Vrijblijvende offerte

Betrokken deskundigheid

Bij het krijgen van persoonlijk advies en het opmaken van akten in de privésfeer, zijn altijd de persoonlijke omstandigheden het uitgangspunt. Het spreekt dan voor zich dat u wordt bijgestaan door een bedreven (kandidaat-)notaris, die naar u luistert. Met voldoende afstand maar met grote betrokkenheid wordt u op deskundige wijze bijgestaan.

Voor gangbare tot complexe situaties 

Bij Westland Partners kunt u terecht voor meer gebruikelijke situaties. Maar ook indien de situatie meer complex is, omdat bijvoorbeeld de betrokken vermogens groter zijn, u in het buitenland bezittingen heeft of de familieverhoudingen meer bijzonder zijn, vindt u bij Westland Partners de juiste specialist.

Natuurlijk kunt u voor al uw vragen op privé-gebied bij Westland Partners terecht.

Advies

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat we precies voor u kunnen betekenen en welke kosten daarmee gemoeid zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen