mr. C.M.I. (Christie) Berkovic

Advocaat

Christie is werkzaam als advocaat binnen de sectie vastgoed. Cliënten typeren haar als scherp, enthousiast en doortastend. Bij het behandelen van zaken streeft zij altijd naar een efficiënte en doelgerichte aanpak.

Christie heeft de afstudeerrichting Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden afgerond. In 2016 heeft zij de Master privaatrecht met het accent op het arbeidsrecht voltooid. Tijdens haar opleiding heeft zij ervaring opgedaan bij verschillende kantoren en liep zij onder meer stages in Rotterdam en Curaçao.

Haar voorliefde voor het vastgoed is jaren geleden ontstaan toen zij werkzaam was als juridisch adviseur bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar. Daar heeft zij zowel particulieren als ondernemers op het gebied van het civiele bouwrecht bijgestaan.

Bij een advocatenkantoor in Woerden is Christie haar carrière als advocaat gestart. Christie stond projectontwikkelaars, (onder)aannemers, woningcorporaties, overheden en onderwijsinstellingen bij in civielrechtelijke zaken.

Sinds januari 2021 is Christie werkzaam bij Westland Partners. Christie adviseert en procedeert in het onroerend goed & huurrecht, arbeidsrecht en contractenrecht.

Sectie 

  • Onroerend goed & huurrecht
  • Arbeidsrecht
  • Contractenrecht

Opleiding(en)

  • Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden
  • Master privaatrecht aan de Universiteit Leiden

Columns van mr. C.M.I. (Christie) Berkovic

Thuiswerkende werknemers controleren: Hoe ver mag je gaan?

Hoe ver mag de werkgever gaan in het controleren van thuiswerkende werknemers? 

Direct in beroep bij de bestuursrechter, een zienswijze indienen hoeft niet meer

Op 14 april 2021 heeft de Raad van State een ruimere beroepsmogelijkheid voor belanghebbenden gecreëerd. Lees hier hoe het zit.