mr. D. (Dayenne) Greve

Advocaat

advocaat dayenne greve 20082021

Verhef niet je stem, verbeter je argument.

Dayenne Greve heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Open Universiteit in privaatrechtelijke richting. In juli 2020 heeft zij de overstap gemaakt naar Westland Partners en is zij werkzaam in de ondernemingsrechtpraktijk.
 
Dayenne heeft hiervoor tien jaar bij een gerechtsdeurwaarderskantoor gewerkt. Daar heeft zij veel ervaring opgedaan in de civiele (proces)praktijk. Zij kan daardoor de kansen in een eventuele procedure goed inschatten en realistische verwachtingen bij haar cliënten neerleggen. Dayenne onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering en heeft een praktische aanpak waar het gaat om het vinden van de beste oplossing voor haar cliënten.
 
Dayenne adviseert en procedeert over contracten en ondernemingsrecht. Daarnaast is zij actief op de gebieden arbeidsrecht en vastgoed. Zo adviseert zij over arbeidsovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten, (ver)koop en (ver)huur van onroerend goed, VvE kwesties, etc.

Rechtsgebieden

  • Ondernemingsrecht
  • Onroerend goedrecht
  • Arbeidsrecht

Opleidingen

  • Open Universiteit (Privaatrecht)
  • Haagse Hogeschool (HBO-rechten)

Columns van mr. D. (Dayenne) Greve

Een goed begin is het halve werk: contracten sluiten

Om juridisch getouwtrek zoveel als mogelijk te voorkomen, zijn hier 5 tips voordat u een contract/overeenkomst sluit.

Vakantiedagen, wat zegt het arbeidsrecht?

Het vervallen van vakantiedagen, hoe zit dat nou eigenlijk? 

Bedrijfsovername: de privé borgstelling

Een overname vraagt vaak om een forse investering. Soms is dit mogelijk door een privé borgstelling door de aandeelhouders.