Ga direct naar de inhoud.

mr. P.H. (Paul) Bols Kandidaat-notaris senior & Partner

Sectie

  • Ondernemingsrecht

Opleidingen

  • Notarieel recht, Rijksuniversiteit Groningen
  • Beroepsopleiding Notariaat
  • Diverse specialisatiecursussen

Lidmaatschap

  • Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

Voordat ik mij aan Westland Partners verbond, heb ik 9 jaar gewerkt bij Houthoff Buruma in Den Haag en Rotterdam. Daar heb ik gewerkt op de secties vastgoed en ondernemingsrecht.

Ik heb mij de afgelopen jaren met name gespecialiseerd op het gebied van het aan vastgoed gerelateerde ondernemingsrecht. Ik heb veel ervaring met betrekking tot het opzetten van vennootschappelijke structuren en joint ventures voor cliënten die actief zijn op het gebied van het beleggen in, en het ontwikkelen van vastgoed. Daarnaast heb ik ruime ervaring met betrekking tot fusies, overnames, herstructureringen, reorganisaties, financieringen en herfinancieringen. Ik werk zowel in de transactiepraktijk als de adviespraktijk voor zowel Nederlandse als buitenlandse cliënten.

Cliënten waarderen de aanpak die ik hanteer. Advieswerk is altijd maatwerk, maar hoeft daarom niet nodeloos ingewikkeld te zijn. Bij het begeleiden van een transactie ga ik dealgericht te werk. Dat houdt in dat ik niet met wederpartijen ga onderhandelen over de plaats van een komma in een document maar uitsluitend over de inhoud daarvan.