Ga direct naar de inhoud.

WP-TV

Uitreiking MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2015

De MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2015 is uitgereikt tijdens de MKB Eindejaarsbijeenkomst, op 26 november 2015. Greve Banden uit De Lier is de winnaar geworden van de 9e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. »


NICO-feest 12 juni 2015!

Het samenwerkingsverband NICO, waartoe 18 grote notariskantoren behoren, kwam afgelopen vrijdag samen in het Westland. Naast het opdoen en delen van kennis, maakten de vele juristen kennis met het Westland als één van de drie mainports van Nederland. »


MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2014

Op donderdag 27 november 2014 werd voor de achtste keer de MKB Westland Partners Ondernemersprijs uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Zo'n 300 Westlandse ondernemers waren aanwezig bij deze uitreiking. »


MVO Westland film 2014

MVO Westland heeft over 2014 een video gemaakt waarin verschillende MVO partners aan het woord komen.
Ondernemen met je hart en de samenwerking staat voorop.
»


MVO Gala groot succes!

Maandagavond 17 november was Westland Theater de Naald de gastheer van het eerste MVO Westland Ondernemers Gala. Ruim 200 genodigden waren naar deze sfeervolle locatie gekomen om zich te laten verrassen door het inspirerende programma. »


NICO Notarissen

Het notariaat van Westland Partners is sinds april 2014 aangesloten bij NICO Notarissen, het landelijk netwerk van grotere notariskantoren, waartoe koplopers in het notariaat behoren.
NICO, opgericht in 1999, is een samenwerkingsverband van de grotere Nederlandse notariskantoren verspreid over Nederland. Een samenwerkingsverband op alle denkbare gebieden, maar altijd vanuit één basisgedachte: de kracht van het delen. NICO kantoren delen kennis, producten, innovaties en het netwerk waarin zij opereren. »


Westland in high speed!

Westland is met haar greenport één van de drie economische mainports van Nederland. Dat geeft inspiratie en energie. Beleef Westland in 1:03 minuut en raak overtuigd van de kracht van het Westland. »


Boost jouw carriere nu in Westland!

Westland: dynamisch, energiek en innovatief. Westland is daarmee een bij-zondere omgeving om werkzaam te zijn. Kijk het filmpje en je snapt het. »


MVO Westland - Dienstverlening Patijnenburg

Bij Westland Partners staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. Om deze reden maakt Westland Partners graag gebruik van de diensten van de sociale werkplaats “Patijnenburg” als het bij-voorbeeld gaat om het groenonderhoud of de catering. Zie bijgaand filmpje hoe dat in de praktijk gaat. »


Dementie, en dan?

In dit filmpje wordt een echtpaar gevolgd waarvan de man lijdt aan Alzheimer. Zij gaan naar de bank en naar de notaris en krijgen informatie over het regelen van een volmacht of levenstestament. »


Pagina nummers