Ga direct naar de inhoud.

WP-TV

6 praktische tips bij het verhuren van woonruimte (Deel II)

Wilt u zorgeloos uw woning verhuren? Bekijk dan onze video met gratis praktische tips! »


Zo bepaalt u zelf wie uw zaken behartigt als u dat zelf niet meer kunt!

Mijn naam is Joyce van der Meer en ik ben kandidaat-notaris bij Westland Partners. Vandaag wil ik jullie graag meer vertellen over het levenstestament. »


6 praktische tips bij het verhuren van woonruimte (Deel I)

Wilt u zorgeloos uw woning verhuren? Bekijk dan onze video met gratis praktische tips! »


Voorkom verjaring van uw vordering I Tip van advocaat Diana Mensinga

Als ondernemer krijgt u er vroeg of laat mee te maken; openstaande geldvorderingen en debiteuren die geldvorderingen onbetaald laten. Pas hier mee op, want een geld- vordering verjaart in principe na vijf jaar (tenzij er sprake is van een geldvordering die is vastgesteld in een vonnis). Hoe kunt u verjaring van uw geldvordering voorkomen? »


Beëdiging als advocaat | Hoe werkt dat?

Advocaten worden beëdigd. Maar door wie en hoe gaat dit in z'n werk? Wij vertellen erover in deze nieuwe video! »


5 vragen aan... advocaat Mirjam Sterrenburg!

In deze video kunt u kennismaken met Mirjam Sterrenburg, advocaat bij Westland Partners. Mirjam heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Vervolgens is zij na haar studie als advocaat aan de slag gegaan bij een advocatenkantoor in Rotterdam, waarbij zij zich heeft gespecialiseerd in het vastgoed. Naast het onroerend goedrecht houdt zij zich tevens bezig met arbeidsrechtelijke aangelegenheden. »


Uitreiking MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2015

De MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2015 is uitgereikt tijdens de MKB Eindejaarsbijeenkomst, op 26 november 2015. Greve Banden uit De Lier is de winnaar geworden van de 9e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. »


NICO-feest 12 juni 2015!

Het samenwerkingsverband NICO, waartoe 18 grote notariskantoren behoren, kwam afgelopen vrijdag samen in het Westland. Naast het opdoen en delen van kennis, maakten de vele juristen kennis met het Westland als één van de drie mainports van Nederland. »


MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2014

Op donderdag 27 november 2014 werd voor de achtste keer de MKB Westland Partners Ondernemersprijs uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Zo'n 300 Westlandse ondernemers waren aanwezig bij deze uitreiking. »


Pagina nummers