Ga direct naar de inhoud.

NICO-feest 12 juni 2015!

Het samenwerkingsverband NICO, waartoe 18 grote notariskantoren behoren, kwam afgelopen vrijdag samen in het Westland. Naast het opdoen en delen van kennis, maakten de vele juristen kennis met het Westland als één van de drie mainports van Nederland.

De organisatie van de dag lag in handen van het notariskantoor Westland Partners. Als top-20-kantoor in Nederland is Westland Partners vorig jaar toegetreden tot NICO. “Als jong lid van deze organisatie was het een eer dat we voor de organisatie gevraagd werden” stelt mr. Lars Boellaard, notaris en managing partner. “Het motto van NICO is ‘de kracht van het delen’ en dat is volledig waargemaakt. Graag deelden wij vanuit de innovatieve omgeving van het Westland de ideeën volgend uit de workshop over Omdenken en de inleiding over imago en authenticiteit.”

Op de grens met de andere mainport te Rotterdam werd in Hoek van Holland de dag op een ontspannen wijze beëindigd. Boellaard kijkt terug op een geslaagde dag: “De kracht van de gezamenlijke kantoren is ervaren! Iedere bijdrage die we kunnen leveren om Westland verder op de kaart te zetten, grijpen we dan ook met beide handen aan.”

Bekijk op deze pagina de compilatie video van deze dag.