Wilt u een second opinion?

Wij worden met regelmaat gevraagd om eens mee te kijken in een lopende erfrechtkwestie. Dat hoeft geen motie van wantrouwen te zijn ten opzichte van de huidige zaakbehandelaar. Dit kan indien gewenst ook in overleg met die zaakbehandelaar plaatsvinden. De insteek is om met een frisse onafhankelijke blik de erfkwestie tegen het licht te houden. Het gaat vaak ook niet om de beoordeling van een volledig dossier, maar om een specifiek onderdeel daarvan. Voordat we starten maken we goede afspraken over de omvang van de opdracht, zodat ‘onnodig’ werk wordt voorkomen en de kosten in de hand worden gehouden.

Laat Tim of Nick mij bellen over een second opinion

Het erfrecht is een ingewikkeld rechtsgebied met veel vervaltermijn en verschillende specialistische onderdelen. Soms is het meekijken van een gespecialiseerd erfrechtadvocaat geen overbodige luxe. In andere gevallen kan het geruststellen als een tweede advocaat nog eens naar de zaak kijkt om te zien of er nog mogelijkheden bestaan. Wij voeren met regelmaat een second opinion uit. 

Niet zelden doen wij dat op verzoek van een rechtsbijstandsverzekeraar of juist over de advisering van een rechtsbijstandsverzekeraar. 

Waarom een second opinion door westland partners?

  • zekerheid dat er goed naar de zaak is gekeken
  • wellicht een nieuwe invalshoek om de zaak sterker te maken
  • een specialistische opinie op een bepaalde vraag
  • duidelijke afspraken over de omvang en de kosten

Tim en Nick proberen altijd zo snel mogelijk terug te bellen. Kunnen zij u niet bereiken? Dan sturen zij een e-mail om een belafspraak in te plannen. Laagdrempelig en snel.