Advocaat Procesrecht / procederen

Westland Partners bedient zowel ondernemers als particulieren bij geschillen en procedures. Bijvoorbeeld wanneer u een dagvaarding ontvangt waarin u voor de rechter wordt gedaagd, maar ook wanneer u zelf een geschil wilt voorleggen aan de rechter.

BEL MIJ TERUG

De advocaten van Westland Partners hebben ruime ervaring op het gebied van het procesrecht. Ons motto is: “voorkomen waar het kan en bijten wanneer het moet”. Dit ‘bijten’ kan bijvoorbeeld ook bestaan uit het leggen van (conservatoir) beslag.

Onze advocaten kunnen u dan ook ter vermijding van een onnodige procedure voorlichten over uw (proces)kansen en samen met u proberen alsnog tot een praktische oplossing te komen.

Zo nodig staan zij u met raad en daad bij in gerechtelijke procedures (onder meer in kort geding en bodemprocedures), op het moment dat u voorafgaand aan een procedure bijvoorbeeld conservatoir beslag wilt laten leggen, een voorlopig getuigenverhoor wenst te houden of een deskundige wilt inschakelen.

De ervaren advocaten van Westland Partners zijn gepokt en gemazeld in een stevige procespraktijk en staan borg voor het nodige ‘vuurwerk’ als dit noodzakelijk is.

Advocaat Procesrecht Rotterdam & Naaldwijk

De Procesrecht Advocaten in Rotterdam en Naaldwijk hebben ruime ervaring in het Procesrecht. Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

Review

Het bedrijf is er als je ze nodig hebt en geven goed en eerlijk advies waar je wat aan hebt!

- Kevin, advocaatscore

Uw specialisten voor Procesrecht / procederen

Laat u terugbellen door een gespecialiseerde advocaat

Heeft u onze hulp nodig of heeft u vragen die u het liefst zo snel mogelijk beantwoord ziet? Laat dan uw contactgegevens hieronder achter. Onze advocaten bellen u vrijblijvend terug wanneer het u uitkomt, eventueel ook buiten kantoortijden.