Ga direct naar de inhoud.

Arbeidsrecht

U heeft als werkgever dagelijks te maken met arbeidsrechtelijke kwesties. U dient arbeidsovereenkomsten op te stellen, wordt geconfronteerd met disfunctionerende of zieke werknemers of krijgt te maken met arbeidsconflicten. Waar u ook tegenaan loopt, wij staan u graag bij. Wij kunnen ondersteuning bieden bij al uw arbeidsrechtelijke vraagstukken. Ook wanneer u als werknemer een juridisch geschil op uw werk heeft, omdat u in conflict bent met uw leidinggevende of uw ontslagproces loopt hoog op, adviseren wij u graag. Wij kunnen de mogelijkheden voor u schetsen en geven aan welk resultaat haalbaar is.

Voordelen van een arbeidsrechtspecialist

- Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren en procederen over een breed scala
  aan arbeidsrechtelijke onderwerpen.
- Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen in het arbeidsrecht, zoals rechterlijke
  uitspraken en de meest recente wetgeving, op de voet.
- Onze arbeidsrechtspecialisten staan zowel werknemers als werkgevers bij.

Kosten

Wij geven duidelijk inzicht in de kosten die gepaard gaan met het inschakelen van een van onze arbeidsspecialisten. Wanneer de aard van de zaak het toelaat, wordt een vaste prijs gehanteerd die vooraf met u wordt afgesproken. Heeft u een rechtsbijstandverzekering en wilt u gebruik maken van onze diensten? Afhankelijk van uw polisvoorwaarden vergoedt uw rechtsbijstandverzekering de kosten van Westland Partners. Het is daarnaast ook mogelijk dat de werkgever (een groot gedeelte van) de kosten vergoed, bijvoorbeeld bij beëindiging van het dienstverband met wederzijds goedvinden.

Gratis en vrijblijvend kennismaken 

Heeft u een arbeidsrechtelijk geschil of vraag en wenst u hierover advies? U kunt op  woensdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur gratis en vrijblijvend kennismaken met onze arbeidsrechtspecialist Mirjam Sterrenburg. 

Inplannen gratis kennismakingsgesprek

Tips voor werkgevers en werknemers

Download gratis ons whitepaper.

Whitepaper downloaden

Door eenmalig uw gegevens in te voeren kunt u al onze whitepapers eenvoudig downloaden.


Uw arbeidsrechtspecialisten


Direct een arbeidsrechtspecialist nodig?

Heeft u een arbeidsrechtelijke kwestie die u zo snel mogelijk beantwoord wilt zien? Laat dan uw contactgegevens achter. Onze arbeidsrecht advocaten bellen u terug wanneer het u uitkomt, ook buiten kantoortijden.

Deel deze pagina op:

« terug