Advocaat energierecht

 

BEL MIJ TERUG

Het energierecht is een dynamisch rechtsgebied dat ook nog eens voortdurend in ontwikkeling is. Duurzaamheid staat hoog op de Europese agenda, maar is ook wereldwijd een aandachtspunt. Het Westland is bij uitstek een gebied waar men veel met energierecht te maken heeft. Daarbij komen niet alleen inkoopcontracten aan bod, maar ook de koop en verkoop van stroom, geluidshinder met betrekking tot de WKK-installatie en handhavings- en vergunningskwesties.

Windmolens en zonnepanelen zijn de energieopwekkers van deze tijd. Westland Partners beweegt tussen deze sector en onze specialisten zijn hier in thuis. 

Verder adviseert Westland Partners u bij het opstellen van diverse contracten, maar ook bij het screenen van contracten en overeenkomsten met betrekking tot exploitatie of levering.

Advocaat Energierecht Rotterdam & Naaldwijk

De Energierecht Advocaten in Rotterdam en Naaldwijk hebben ruime ervaring in het Energierecht. Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

Review

Deskundig; to the point; doelgericht

- Bert, advocaatscore

Uw specialisten voor energierecht

Laat u terugbellen door een gespecialiseerde advocaat

Heeft u onze hulp nodig of heeft u vragen die u het liefst zo snel mogelijk beantwoord ziet? Laat dan uw contactgegevens hieronder achter. Onze energierecht advocaten bellen u vrijblijvend terug wanneer het u uitkomt, eventueel ook buiten kantoortijden.