Westland Partners begeleidt aandeelhouder ABC Westland bij verkoop bedrijventerrein

woensdag 15 mei 2019

Westland Partners is trots dat advocaat Thomas van der Lans het vertrouwen heeft gekregen om op aandeelhoudersniveau de transactie te begeleiden waarbij ABC Westland het bedrijventerrein in Poeldijk verkocht aan Hines. 

In totaal gaat de transactie, begeleid door Westland Partners, over ruim 55 hectaren grond. Op het bedrijfsterrein zijn meer dan 100 bedrijven gehuisvest. Alle bedrijven die zich hier hebben gevestigd zijn actief in de agri- en foodsector. 

Deze transactie is in de Nederlandse geschiedenis qua omvang de één na grootste logistieke single asset deal ooit. Het team van Westland Partners bestond naast Thomas van der Lans en Paul Bols uit Peter Quist, Mirjam Sterrenburg en Neville Bhikha.

ABC Westland schrijft: “Met de overname van het vastgoed van ABC Westland door de internationale vastgoedinvesteerder Hines, versterken wij, ABC Westland, onszelf zodat we beter kunnen inspelen op de wensen van de klanten en het geeft ons ook een uitgangspositie om het bedrijventerrein samen met Hines verder uit te breiden.’’ 

Overname ABC Westland

Terug naar overzicht