Best Fresh Group neemt A.C. Hartman over

dinsdag 19 november 2019

Best Fresh Group heeft met de curator overeenstemming bereikt over een doorstart van A.C. Hartman. Wij zijn trots dat Westland Partners het vertrouwen heeft gekregen om deze overname te begeleiden. Het team van Westland Partners bestond naast Peter Quist en Thomas van der Lans uit Mirjam Sterrenburg, Lars Boellaard en Arjan Verrijp.

A.C. Hartman is een gerenommeerd glastuinbouwbedrijf dat komkommers, tomaten en paprika’s teelt voor grote afnemers in binnen- en buitenland. A.C. Hartman levert onder meer aan Bakker Barendrecht en Albert Heijn. Het bedrijf is al jaren een grote speler in de glastuinbouwsector, maar kwam in financiële problemen toen het Belgische moederbedrijf het faillissement aanvroeg.

Best Fresh eigenaar Mart Valstar: “Wij zijn blij met de overname van A.C. Hartman. Het bedrijf levert kwaliteitsproducten en is een welkome toevoeging voor ons bedrijf en met name onze bio-divisie. Wij kunnen met A.C. Hartman beter inspelen op de wensen van die klanten, die direct beleverd wensen te worden.”

hartman best fresh

Terug naar overzicht