Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

Maak kennis met onze nieuwe collega: Arie van den Berg

Graag stellen wij aan u voor onze nieuwe collega Arie van den Berg. Deze gedreven advocaat is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het strafrecht. Arie versterkt het team van Westland Partners sinds 1 juli 2019. »


Maak kennis met onze nieuwe collega: Renée Hoogstraaten

Graag stellen wij aan u voor onze nieuwe collega Renée Hoogstraaten. Deze solide advocaat is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het strafrecht en versterkt sinds mei 2019 het team van Westland Partners. »


'Mevrouw de notaris' werkt graag in loondienst

Het beroep van notaris is langzaam ‘aan het feminiseren’, zegt beroepsorganisatie KNB.
Wel kiezen vrouwen eerder voor een betrekking in loondienst als ‘toegevoegd notaris’. Toegevoegd notaris Anne-Marie Snel leverde onlangs haar bijdrage aan een artikel hierover in het Financieel Dagblad. »


mr. Nico van Bohemen ondertekent eerste akte!

Onlangs is mr. Nico van Bohemen beëdigd tot waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris! »


Westland Partners begeleidt aandeelhouder ABC Westland bij verkoop bedrijventerrein

Westland Partners is trots dat advocaat Thomas van der Lans en kandidaat-notaris Paul Bols het vertrouwen hebben gekregen om op aandeelhoudersniveau de transactie te begeleiden waarbij ABC Westland het bedrijventerrein in Poeldijk verkocht aan Hines. »


Oprichting Stichting 'Het SamenLeesMomentje'

Door mevrouw Angelien van Zeijl-Klumpers is de Stichting ‘Het SamenLeesMomentje’ opgericht. De in Naaldwijk woonachtige mevrouw Van Zeijl is de winnaar van de Braillepluim 2019 en is daarmee de eerste winnaar van deze nieuwe prijs die wordt uitgereikt door ‘Vereniging Onbeperkt Lezen’. »


BIM Legal: een innovatie vanuit de bouwsector met toegevoegde waarde voor velen buiten de bouwsector

De enorme stappen die binnen de bouwwereld met Bouwwerk Informatie Model (BIM) zijn gezet, zijn moeilijk te onderschatten. Met het BIM-model in handen kan de bouwsector echter ook van grote betekenis zijn buiten de eigen sector. »


Westland Partners levert bijdrage aan oprichting nieuwe warmtecoöperaties

Om de aangesloten glastuinbouwbedrijven in het Oostland te voorzien van duurzame warmte tegen een concurrerende prijs zijn dinsdag 26 maart 2019 twee warmtecoöperaties opgericht: Centraal Oostland en Noukoop Balijade. »


Dag van het Erfrecht: 22 maart 2019

Kom langs of neem contact op tijdens de ‘Dag van het Erfrecht’ voor een vrijblijvend advies over testamenten en de (afwikkeling van) nalatenschappen. »


Het online aandeelhoudersregister veilig in de cloud

In het digitale tijdperk waarin we leven, zou je kunnen verwachten dat inmiddels zo’n beetje alles wat er te digitaliseren valt, wel gedigitaliseerd is. Toch gold dat niet voor het aandeelhoudersregister. Westland Partners heeft in samenwerking met Evidend een online aandeelhoudersregister ontwikkeld dat veilig opgeslagen staat in de cloud. »


Pagina nummers