Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

BIM Legal: een innovatie vanuit de bouwsector met toegevoegde waarde voor velen buiten de bouwsector

De enorme stappen die binnen de bouwwereld met Bouwwerk Informatie Model (BIM) zijn gezet, zijn moeilijk te onderschatten. Met het BIM-model in handen kan de bouwsector echter ook van grote betekenis zijn buiten de eigen sector. »


Westland Partners levert bijdrage aan oprichting nieuwe warmtecoöperaties

Om de aangesloten glastuinbouwbedrijven in het Oostland te voorzien van duurzame warmte tegen een concurrerende prijs zijn dinsdag 26 maart 2019 twee warmtecoöperaties opgericht: Centraal Oostland en Noukoop Balijade. »


Dag van het Erfrecht: 22 maart 2019

Kom langs of neem contact op tijdens de ‘Dag van het Erfrecht’ voor een vrijblijvend advies over testamenten en de (afwikkeling van) nalatenschappen. »


Het online aandeelhoudersregister veilig in de cloud

In het digitale tijdperk waarin we leven, zou je kunnen verwachten dat inmiddels zo’n beetje alles wat er te digitaliseren valt, wel gedigitaliseerd is. Toch gold dat niet voor het aandeelhoudersregister. Westland Partners heeft in samenwerking met Evidend een online aandeelhoudersregister ontwikkeld dat veilig opgeslagen staat in de cloud. »


Huiskamergesprekken zijn doorslaand succes

In een kleine groep onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, in huiselijke sfeer, een notarieel onderwerp bespreken. Natuurlijk onder leiding van één van onze notarissen. Dit was (en is nog steeds) het idee van de huiskamergesprekken die we inmiddels al een aantal jaren regelmatig organiseren. Het blad Gezond Zijn/Beter Worden (GZBW) vroeg ons om wat meer te vertellen over deze huiskamergesprekken. »


Westland Partners begeleidt terugkoop Valk + De Groot

Rioolreiniger Van der Valk + De Groot is na ruim tien jaar weer in handen van oprichtersfamilie Van der Valk. Ongeveer 10 jaar geleden is het familiebedrijf voor een deel aan Friesland Bank Investments overgedragen en later kwam het in handen van een Amsterdamse investeerder. »


Tijd-voor-tijd-regelingen worden in 2019 (weer) behoorlijk aangescherpt

Worden er in uw bedrijf overuren gemaakt? Zo ja, betaalt u deze uit of compenseert u deze uren met betaalde vrije tijd? Tijd-voor-tijd-regelingen worden in 2019 behoorlijk aangescherpt. »


Kinder- en partneralimentatie in 2019 verhoogd

Betaalt of ontvangt u kinder- en/of partneralimentatie na uw echtscheiding? Waar u dan rekening mee moet houden is dat de Minister van Veiligheid en Justitie ieder jaar aangeeft met welk percentage de kinder- en partneralimentatie dient te worden verhoogd. Per 1 januari 2019 is het percentage 2%. »


Meld u nu aan voor onze gratis huiskamergesprekken!

Westland Partners verzorgt in de komende maanden weer gratis huiskamergesprekken en lezingen. Geef u nu op! »


Grote winnaar MKB Westland Partners Ondernemersprijs: WorldStream

Afgelopen donderdag vond alweer de 12e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs plaats in de Oude Kerk in Naaldwijk, waarbij WorldStream de grote winnaar van de avond was. »


Pagina nummers