Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Deel deze pagina op:

Kinder- en partneralimentatie in 2019 verhoogd

Betaalt of ontvangt u kinder- en/of partneralimentatie na uw echtscheiding? Waar u dan rekening mee moet houden is dat de Minister van Veiligheid en Justitie ieder jaar aangeeft met welk percentage de kinder- en partneralimentatie dient te worden verhoogd. Per 1 januari 2019 is het percentage 2%. »


Meld u nu aan voor onze gratis huiskamergesprekken!

Westland Partners verzorgt in de komende maanden weer gratis huiskamergesprekken en lezingen. Geef u nu op! »


Grote winnaar MKB Westland Partners Ondernemersprijs: WorldStream

Afgelopen donderdag vond alweer de 12e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs plaats in de Oude Kerk in Naaldwijk, waarbij WorldStream de grote winnaar van de avond was. »


Kijk onze nieuwe video’s op WP-TV!

Wij zijn gestart met het maken van video's! Dit is een project waar wij al enige tijd mee bezig zijn, omdat wij naast het bloggen graag onze kennis op nog een andere manier aan u willen overbrengen. Wilt u weten waarom wij hiermee zijn begonnen en wat u precies kunt verwachten? Lees dan vooral verder! »


Genomineerden MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018

Sinds 2008 organiseren wij in samenwerking met MKB Westland de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Op donderdag 22 november a.s. wordt deze prijs opnieuw uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. »


WP Vitaal Hardlooptraject

Gisteren zijn wij met een groot deel van onze medewerkers begonnen met hardlopen onder leiding van Maurice van Veldhoven van AdFysio. Doordat we hele dagen op kantoor zitten, schiet het sporten er nog wel eens bij in. Misschien kent u het wel; na een lange dag werken bent u blij om thuis te zijn en neer te kunnen ploffen op de bank. Hoe fijn is het om dan al gesport te hebben. »


Neverrest Experience

Op 13 oktober hebben we met ons kantoor een bijzonder bedrijfsuitje gehad door Leiden. Wij hebben namelijk het spel Neverrest Experience gespeeld. Neverrest is een onderzoeksavontuur, waarbij we nauwlettend in de gaten werden gehouden en steeds werden verrast met leuke, onverwachte dingen. »


Gratis informatiegesprek op de Dag van de Scheiding

Staat u op het punt om te gaan scheiden en wilt u weten hoe een specialist u hierin kan bijstaan? Op vrijdag 14 september a.s. is de Dag van de Scheiding. De scheidingsadvocaten en mediator van Westland Partners nodigen u daarom van harte uit op kantoor. »


Westland Partners bezegelt samenwerking World Horti Center

Westland Partners en World Horti Center hebben de al langere samenwerking bekroond. Westland Partners heeft zich als participant verbonden. »


Maak kennis met onze nieuwe collega: Mirjam Sterrenburg

Graag stellen wij aan u voor onze nieuwe collega Mirjam Sterrenburg. Deze ambitieuze advocaat met een scherpe analytische blik is gespecialiseerd in vastgoed- en arbeidsrecht en versterkt sinds juni 2018 het team van Westland Partners. »


Pagina nummers