Diana Mensinga als partner verbonden aan Westland Partners

Wij zijn verheugd en trots mede te delen dat Diana Mensinga zich per 1 maart 2021 als partner heeft verbonden aan Westland Partners. Diana is als advocaat gespecialiseerd in het vennootschaps- en ondernemingsrecht. Zij zal zich richten op het verder uitbouwen van de vennootschaps- en ondernemingsrechtpraktijk. Diana staat zowel grote als kleine ondernemers bij en adviseert en procedeert onder andere op het gebied van aandeelhoudersgeschillen, handelsgeschillen en bestuurdersaansprakelijkheid.

Diana: ‘’Westland Partners is een prachtig vooruitstrevend kantoor dat vooroploopt bij alle digitale ontwikkelingen. Ontzorgen, snel schakelen en langdurige cliëntrelaties staan bij ons centraal, waar nodig vanuit een multidisciplinaire aanpak.

Ik kom uit een ondernemersfamilie. Het ondernemerschap is mij met de paplepel ingegoten. Ik kijk er dan ook erg naar uit om vanuit mijn nieuwe rol en samen met mijn collega’s de positie van Westland Partners binnen de advocatuur verder uit te bouwen. Daarnaast ben ik trots op deze stap op dit punt in mijn carrière. Voor mij persoonlijk is deze benoeming een beloning voor de tijd en energie die ik de afgelopen jaren in mijn specialisme en onze cliënten heb gestoken. Ik dank kantoor dan ook voor het in mij gestelde vertrouwen. Vol enthousiasme zet ik koers uit naar alle nieuwe doelen en avonturen binnen Westland Partners!’’

“We hebben Diana leren kennen als een heel plezierige collega en tegelijkertijd een doorzetter met een enorme drive om voor onze cliënten het beste resultaat te willen behalen. Daarnaast heeft zij, naast een drukke praktijk, vorig jaar met succes de postacademische specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht aan de Grotius Academie afgerond. Kortom door Diana in deze nieuwe rol aan ons kantoor te verbinden, versterken wij duurzaam onze sectie ondernemingsrecht.”, aldus Peter Quist, managing partner.

Over Westland Partners

Westland Partners is een juridische dienstverlener en een gespecialiseerd advocatenkantoor: onze juristen ontzorgen en begeleiden. Wij kennen de facetten waar de ondernemer, zowel zakelijk als persoonlijk, tegenaan loopt. Van kleine lettertjes in contracten, de overname van uw bedrijf, geschillen en procedures, aansprakelijkheid en claims, invallen bij uw onderneming, rechtsbijstand bij een conflict tot de afwikkeling van een erfenis. Ook zijn wij uw sterke juridische zakenpartner als het gaat om advies en geschillen in de agrarische sector - denk aan food & horti - maar ook qua vastgoed.

Foto Diana Partner Westland Partners voor website

Terug naar overzicht